Soffkuddar

Någon kanske undrar vad det är jag håller i famnen på headern högst upp i bloggen? Då kan jag berätta att det är två soffkuddar. Så här ser det ut i ena soffhörnet där kuddarna vanligtvis befinner sig (om de inte ligger utkastade lite här och där på golvet eller används för kojbygge vill säga).

Jag hade svårt att komma på någon inredningspryl som skulle göra sig bra på foto, men till slut kom Anna med kuddförslaget. Själv hade jag tänkt på en lampa, men det hade nog sett lite konstigt ut att stå med en lampa i högsta hugg. Och eftersom jag gillar rosa så tog jag såklart mina rosa kuddar.

Rosa är en färg som återfinns lite här och där i vardagsrummet och matsalen nu under våren och sommaren. Sen till hösten byter jag antagligen ut kuddar och andra prylar till nån mörkare färg. Det är enkelt att byta färger efter årstid när det är mest vitt och beige som bas i de flesta rum. Rummet blir som nytt bara genom att byta ut t.e.x några kuddar, filtar, blommor eller andra föremål.

De flesta av mina blommor av den där lättskötta sorten som man kan slänga in i ett skåp när de är “off-season” för att sedan plocka fram dem igen ett halvår senare när det är rätt säsong. De är med andra ord tillverkade av tyg…det brukar nämligen sluta ganska olyckligt om jag har äkta blommor i mitt hem.

0 gillar
Blommor Detaljer Hemma hos oss Vardagsrum

Du Kanske Också Gillar

7 Kommentarer

 • Reply
  alegni
  16 juni, 2011 at 20:51

  Sådana blommor är jag också bäst på 🙂

  • Reply
   Anna-Lena
   16 juni, 2011 at 21:02

   Hi, hi – skönt att höra att jag inte är den enda! 🙂

 • Reply
  alegni
  16 juni, 2011 at 21:21

  du såg väl mina fina hortensior bredvid tavlan? 😉

  • Reply
   Anna-Lena
   16 juni, 2011 at 21:24

   Jo, jag såg dem…du menar att de är oäkta också? 🙂 Skulle jag inte ha trott!

 • Reply
  Lis-Britt
  17 juni, 2011 at 11:23

  Tror det här med tygblommor smittar av sig, tom jag har röda tygpioner hemma hos oss 🙂
  och jag fullständigt avgudar dem.
  Dessutom har jag äkta i trädgården av samma färg och de blommor nu som bäst!

  • Reply
   Anna-Lena
   17 juni, 2011 at 12:30

   Ja, utomhus vill jag nog ha äkta vara också, men inne är det lättast med tygblommor. Nuförtiden ser ju de konstgjorda så äkta ut att man knappt ser att de är "fake" 🙂

 • Reply
  alegni
  18 juni, 2011 at 08:53

  jag använder photoscape.

Lämna ett Svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.