Sommar = Ernst

Ikväll drar “Sommar med Ernst” igång kl 21. Ernst hör definitivt till sommarens måsten och det är alltid lika spännande att se vilka projekt han tar sig an.

Bild från TV4.

I sommar är det en gammal och medfaren magasinsbyggnad som ska förvandlas till ett smakfullt och ombonat sommarboende. Ernst tycks aldrig få slut på idéer och jag blir alltid inspirerad att börja med stora projekt när jag tittar på hans program…men det brukar för det mesta stanna på idéstadiet för mig.

Sovrum från fjolårets "Sommar med Ernst".

 

Det av Ernst projekt jag tyckt allra mest om är båthuset som han inredde för några säsonger sedan. Det blev en plats där man kan umgås med sina gäster, bl.a. inrett med ett stort långbord. Väggarna målade han förstår vita – i sann Ernst-anda.

 

Foto: TV4

Inredningen är enkel och går i vitt, svart och träfärger.

 

Foto: TV4

Brukar du titta på Sommar med Ernst?

0 gillar
TV-program

Du Kanske Också Gillar

3 Kommentarer

 • Reply
  Camilla
  30 juni, 2011 at 21:25

  Just nu tittar jag på Ernst… Brukar nog vilja titta, ibland lyckas det ibland inte! Han är verkligen en riktig idéspruta och inspirationskälla. Ha en trevlig kväll med Ernst 🙂

 • Reply
  Lis-Britt
  1 juli, 2011 at 08:00

  Visst brukar också jag se Ernst när han är i rutan men tyvärr hann jag somna på soffan igårkväll innan programmet startade. Tror hemligheten med hans program är att han går igenom rutan och får oss att tro att också vi kan!

  • Reply
   Anna-Lena
   1 juli, 2011 at 09:23

   Ja, du sa ju att du mest brukar sova framför tv:n. 🙂
   Det stämmer nog, allt ser så lätt ut när Ernst gör det så man tror att man ska klara av det lika bra själv 🙂

Lämna ett Svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.