Engla & Elliot

Sandbergs gör fina tapetkollektioner och det gäller speciellt barntapeterna. I vår dotters rum har vi den här gulliga slottstapeten på en vägg.

Tapeten kommer från kollektionen Kaspar & Saga och finns även i flera andra färger.

 

Här ser man en liten glimt av tapeten i hennes rum (som såklart går i rosa och vitt).

Snart är det dags att göra i ordning lillebrors rum och jag är på jakt efter en snygg tapet till hans rum. Jag såg att Sandbergs har kommit ut med en ny barnkollektion som heter Engla & Elliot.


Tapeterna består av vackra, ljusa pasteller med söta, handtecknade mönster och figurer.

Kollektionen innehåller både tapeter och matchande tyger. Det kan vara praktisk om man vill sy t.ex. gardiner eller kuddar som matchar tapeterna.

Färgskalan går i rosa, grönt, blått och rött.

Kollektionen är inspirerad av barnböcker med 50-tals nostalgi.

Kanske en tapet med blå och gröna bilar vore nåt?

Njae, fast tapeterna är jättefina så tror jag nog min tapetjakt fortsätter ännu. Jag tycker att den här kollektion passar jättebra till små barn, men jag vill helst ha något som “står sig” lite längre så att rummet inte känns barnsligt om bara några år. Just nu är jag mest inne på klassiska ränder i blått och vitt eller eventuellt en stjärntapet, men vi får se…

0 gillar
Barnrum Tapeter

Du Kanske Också Gillar

3 Kommentarer

 • Reply
  Camilla
  28 juli, 2011 at 00:28

  jag hade också slottstapeten som ett alternativ yill storasysters rum. Vi valde sedan en annan men den är jättesöt! Randigt tycker jag om och det är ju tidlöst och kan piffas till med rätt detaljer för den ålder de befinner sig i 🙂

 • Reply
  Camilla
  28 juli, 2011 at 00:55

  min tidigare kommentar tycks inte ha kommit med!? Nytt försök, slottstapeten hade jag som ett alternativ till storasysters rum också. Vi valde sedan en annan men den är jättesöt! Randigt gillar jag och det är nog ett bra alternativ till pojkrummet. Ett klassiskt mönster som kan piffas till med detaljer för rätt ålderskategori 🙂

  • Reply
   Anna-Lena
   28 juli, 2011 at 09:25

   Jag måste godkänna kommentarerna innan de syns, så båda dina kommentarer finns nog med 🙂
   Jo, randigt är jag svag för, har det i både vardagsrummet och sovrummet, så det lutar nog åt det i lillens rum också.

Lämna ett Svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.