Industriell inspiration

Höstens nyheter börja komma in hos många inredningsaffärer och man märker tydligt att det är den industriella stilen som gäller just nu. Mycket svart, vitt och krom. Plåt och metall. Tuffa textilier med bokstavstryck. Precis som jag skrev om för några dagar sedan.

 

Nästan så man får lust att göra om lite här hemma…och vi skulle faktiskt behöva en ny golvlampa till tv-rummet. Vi gjorde nämligen en liten ommöblering där i helgen, så en ny fåtölj och en lampa borde införskaffas snart. Tror den där svarta golvlampan skulle passa ganska bra… Fåtöljen har jag ännu ingen aning om hur den ska se ut, förutom att den ska vara svart eller grå och inte alltför stor.

0 gillar
Industriellt Inspiration Trender

Du Kanske Också Gillar

10 Kommentarer

 • Reply
  En vacker vardag
  11 juli, 2011 at 23:23

  Jo trenden verkar gå mot den industriella och litet mera ruffiga stilen nu. Ellos pallarna ser ut att vara ganska "inspirerade" av Tolix pallar.

  Den svarta lampan ser bra ut, den ger säkert bra ljus om man t ex skall läsa. Men tänkte du ha tre golvlampor i rummet? Eller tänkte du ta bort någon av de andra?

  • Reply
   Anna-Lena
   11 juli, 2011 at 23:30

   Jo, de liknar verkligen Tolix-pallarna. Undrar var jag skulle ha plats för en sån…*funderar lite* 🙂

   Golvlampan skulle jag i så fall ha där vid balkongdörren, vi har flyttat lite på hyllan nu pga. luftvärmepumpen som kom upp där på väggen. Så det skulle ev. rymmas en stol och en lampa dit. Och jag har länge saknat ljus där i hörnet, så en golvlampa skulle kanske funka. Hittade just en annan modell som jag tror blir ännu finare, Edgar heter den (också från Ellos).

 • Reply
  Linda
  12 juli, 2011 at 12:11

  Det är intressant att läsa om olika inredningsstilar, och tur att det finns lite olika. 😀 För det där är verkligen inte min stil. 😉 Men jag kan sträcka mig till att tycka att det är snyggt om hela hemmet är inrett på samma sätt och det återspeglar personligheterna som bor där. Men de där "klädskåpen" har jag nog lite svårt för.. Det kanske bara är en vanesak. 🙂
  Sen kanske inte alla heller tycker om japanska tecken, drakar och buddha-figurer som vårt hus överfylls av. 8)

  • Reply
   Anna-Lena
   12 juli, 2011 at 12:31

   Ja, det är verkligen olika vad man tycker om eller inte. Så det är ju bra att det finna många stilar att välja mellan, alla hittar säkert nåt de gillar 🙂

 • Reply
  En vacker vardag
  13 juli, 2011 at 00:11

  Pallar är ju alltid bra att ha, så du hittar säkert något bra ställe att klämma in några pallar på 🙂 Dendär Edgar lampan ser bättre ut än den svarta tycker jag, så tummen upp för den (också!). Den svarta har tripoden litet väl lågt nere tycker jag. En fotölj och golvlampa blir säkert jättemysigt vid balkongdörren!

  • Reply
   Anna-Lena
   13 juli, 2011 at 09:43

   Jo, jag gillar nästan Edgar bättre också, plus att den tar mindre utrymme. Tror jag ska beställa hem en sån.

 • Reply
  Anna / Sand´s Drömmar
  13 juli, 2011 at 21:08

  Hajade verkligen till då jag såg att allt var från Ellos. Hade inte noterat en enda av de där sakerna då jag bläddrade i katalogen – men efter en andra genomgång kunde jag konstatera att de var väl dolda bland all rosa sammet och spets. Vore nog på sin plats med en hel del förnyelse och bättre stylister på Ellos tycker jag 🙂

  • Reply
   Anna-Lena
   13 juli, 2011 at 21:10

   Ja, man kan göra verkliga fynd på Ellos, jag handlar ganska ofta därifrån. Jag kollar mest på deras hemsida, hittar inte heller så mycket i katalogen. Det är tydligare upplagt på nätet tycker jag.

 • Reply
  Camilla
  14 juli, 2011 at 00:01

  jag håller med, kikar man inte tillräckligt noga i katalogen kan man gå miste om många godbitar 🙂 Jag väntar ett paket från Ellos inom de närmsta dagarna och hoppas allt är till belåtenhet! Pallarna och taklampan kikade jag på men de blev obeställda denna gång.

  • Reply
   Anna-Lena
   14 juli, 2011 at 09:35

   Det som är bra med Ellos är ju alla rabatter de har! Sällan man behöver betala fullt pris för något, om man bara "planerar" sina beställningar lite 🙂 Jag ska vänta på någon stor rabatt nu innan jag beställer golvlampan.

Lämna ett Svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.