Rea-tider

Nu har sommar-rean dragit igång på allvar i både inrednings- och klädbutiker. Några veckor före midsommar brukar jag börja titta runt i butikerna och lägga på minnet vad jag eventuellt ska köpa på rean. För det mesta reas inte just de saker jag vill ha, men i år lyckades jag riktigt bra på klädfronten. Jag provade två plagg veckan före rean och när de sedan såldes med 50% rabatt första dagen efter midsommar var det bara att plocka dem från klädställningen och gå direkt till kassan – utan att behöva köa till provrummet! Smart eller hur?

Jag har bara hunnit besöka en inredningsbutik den gångna veckan och trots att det fanns ett helt bord med vackra saker för halva priset så drogs mina blickar till de normalprissatta hyllorna. Så brukar det alltid vara – även med kläder! Så när jag inte hittade något i fyndhörnan beslöt jag mig för att köpa den vackra porslinskannan som jag hållit i otaliga gånger förut, men alltid ställt tillbaka i hyllan. Speciellt dyr var den som tur var inte!

Tallriken som jag använder som kakfat köpte jag för ett tag sen och naturligtvis måste jag ju ha den matchande kannan.

Otroligt vackra detaljer och former på kannan och fatet. Passar bra med mina kaffeserviser också.

 

Glasen är också ett rea-fynd från en möbelbutik som har slutförsäljning just nu. Det bästa med att läsa en massa inredningsbloggar är att man får tips på olika trevliga saker. De här glasen tipsade Alegni in office om för ett tag sen, och jag föll direkt för dem. Priset var också trevligt, 9 euro för sex stycken glas. Jag ångrar redan att jag bara köpte en låda…

Jag har också fyndat några saker från en inredningsbutik på nätet, men det paketet har inte kommit fram ännu. Har du köpt nåt trevligt på rean i år?

 

0 gillar
Glas & porslin Hemma hos oss Matsal

Du Kanske Också Gillar

Ingen Kommentarer

    Lämna ett Svar

    Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.