Var ska vi sova inatt?

Efter förra veckans “Allsång på Skansen” har jag gått och nynnat på den den gamla hitlåten “Var ska vi sova inatt” hela tiden. Lite störande när en låt fastnar på hjärnan så där, fast i det här fallet är det helt okej eftersom låten är en gammal favorit.

På tal om att sova så tänkte jag visa några bilder på fina sängar idag. Jag gillar det “amerikanska” sättet att bädda sängar på, med många kuddar i varierande storlekar. Fast jag har alltid undrat var man ska förvara kuddarna när sängen inte är bäddad…man borde ha ett skilt skåp för att få plats med dem.

Romantiskt med grått, vitt och rosablommigt.

Vitt och blått är alltid fräscht. Här i ett klassiskt paisley-mönster.

Vitt, svalt och enkelt.

Vit bas med knallrosa accenter.

Turkosblå toner som för tankarna till havet.

Alla foton från Zara Home

Som en liten karamell med alla knalliga färger.

Vilken säng skulle du välja? Jag skulle nog ta den första eller den tredje, med risk för att låta tråkig. Den sista bilden med mycket färger gillar jag jättemycket också, men jag är nog för feg för att våga blanda så många färger.

0 gillar
Sängar Sovrum

Du Kanske Också Gillar

10 Kommentarer

 • Reply
  En vacker vardag
  4 juli, 2011 at 21:47

  Jag inbillar mig att jag sover bäst i vitt och blått, så av dessa faller tvåan mig färgmässigt i smaken. Dock är jag inte så förtjust i paisley, så det skulle bli en modifierad tvåa för mig.

  Detdär med kuddarna är ju ett mysterium. Det är ju jättefint med alla kuddarna men knappast värst ergonomiskt att sova med dem där!

  • Reply
   Anna-Lena
   4 juli, 2011 at 22:08

   Blått och vitt är fint, jag skulle kunna tänka mig det på villan t.ex. Helst rutigt då, jag är inte heller så förtjust i paisley. Jag undrar om de faktiskt har alla kuddarna i sängen när de sover, måste ju vara jätteobekvämt i så fall.

 • Reply
  Rockmom
  4 juli, 2011 at 21:49

  Maria Montazami har en bänk med lock i sovrummet dit hon stoppar alla kuddar, såg jag på Hollywodfruarna

  • Reply
   Anna-Lena
   4 juli, 2011 at 22:09

   Bra tips! Tänk att man kan lära sig nåt av Hollywoodfruarna också! 🙂

 • Reply
  Camilla
  4 juli, 2011 at 22:37

  Jag kan aldrig bestämma mig för endast ett alternativ… 😉 nr. 2, 3 och 4 är mina favoriter!

  • Reply
   Anna-Lena
   4 juli, 2011 at 22:53

   Bra val! Man skulle kunna välja en ny säng inför varje kväll, så får man njuta av lite olika stilar 🙂

 • Reply
  Maria
  5 juli, 2011 at 08:36

  Jag skulle välja antingen fyran eller femman, det är också de färger som jag själv använder i vårt sovrum:-) För tillfället är det turkost som gäller där men mot hösten åker det rosa fram igen.

  • Reply
   Anna-Lena
   5 juli, 2011 at 08:59

   Låter snyggt att växla mellan två så vackra färger!

 • Reply
  lyckobo
  5 juli, 2011 at 10:25

  Hej!
  Så roligt att du hittade min blogg, nu hittade jag också således din fina med härlig inspiration!
  Min favorit är nog trean, ser inbjudande ut 🙂
  Ikväll skall jag "plundra" genom din blogg, nu kallar dagens sysslor, bl.a lite plantering av blommor o sånt!
  Välkommen åter på besök hos mig:)

  • Reply
   Anna-Lena
   5 juli, 2011 at 11:26

   Ja, visst är det roligt att hitta nya, fina bloggar man inte besökt förr! 🙂

Lämna ett Svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.