Avslöjandet

Nu har jag dragit ut på det här inlägget en dag längre än jag tänkte, så det är väl hög tid att visa vilken matta jag valde till vardagsrummet! Jag ska först berätta att av alla ni som lämnat kommentarer angående mattan så tyckte 3/4 att jag skulle ta den mörka mattan. Och det var precis det jag gjorde!

 

 

Rummet känns mera ombonat och “höstigt” precis som många av er skrev i kommentarerna. Den vita mattan har vi haft i 1,5 år nu och den passar bättre med de mörkare sofforna. Och som en av er skrev så är det mycket möjligt att jag tar fram den vita mattan igen till julen när vardagsrummet ska få lite mer julkänsla med rött och vitt.

 

 

Även på tv-hyllan har jag plockat in lite bruna detaljer i form av ljus, loppisvasen och några mörkare kvistar.

 

 

Fast man kanske inte alltid vill att sommaren ska vara slut riktigt än så kan jag ändå inte låta bli att tycka att det är riktigt mysigt när det blir mörkare om kvällarna och man får ta fram alla ljuslyktor. De här nya ljuslyktorna har jag placerat på vardagsrumsbordet som jag annars brukar låta vara helt utan prylar.

 

 

Lyktorna är lite speciella eftersom de har fattigmanssilver på insidan men utsidan är helvit. När man tänder ljusen i lyktorna ser det lite ojämnt och fläckigt ut.

 

0 gillar
Hemma hos oss Kakelugn Lampor & ljus Mattor Vardagsrum

Du Kanske Också Gillar

6 Kommentarer

 • Reply
  En vacker vardag
  24 augusti, 2011 at 22:58

  Bra val! Den passar jättebra nu till hösten.

 • Reply
  Seralias Stuga
  24 augusti, 2011 at 23:17

  Hej!
  Som jag sa, brun nu och vit till julen 😉 Tänk vad lite textiler och en matta kan göra mycket?! Ombyte förnöjer 🙂 Söta lyktor du hittat! Ha de gott!

 • Reply
  Anna
  24 augusti, 2011 at 23:20

  tack för svaret!

  och det blev jättefint med den bruna mattan 🙂 jag har en till fråga.. inreder du oftast med "dova och avskalade" färger, eller brukar du ta in någon starkare färg någongång? 🙂

  kram

 • Reply
  Ann-Christine
  25 augusti, 2011 at 09:58

  Riktigt tjusigt vardagsrum!

 • Reply
  Sara
  25 augusti, 2011 at 12:43

  Det blev jättefint! 🙂 (fastän jag hade röstat på den vita 😉 )

 • Reply
  alegni
  25 augusti, 2011 at 14:35

  vackert vardagsrum och mattan blev nog pricken över i!

Lämna ett Svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.