Fynd…eller inte?

Som ni säkert har förstått så gillar jag att fynda. Billigt är roligt! Den här vasen fick jag ge 50 cent för på loppis i förra veckan. Knappast har den varit speciellt dyr som ny heller (eftersom den hade en Ikea-stämpel undertill), men så billig som 50 cent har den säkert inte varit. Den är tung som en sten och fint gråbrun i färgen. Först tänkte jag spraymåla den endera vit eller svart, men jag tror den får behålla sin betongfärg. Den står just nu bredvid tv:n i vardagsrummet och färgen känns riktig rätt nu i “höstvardagsrummet”.

 

Att vi sedan fick en 35 euros böteslapp för felparkering utanför loppisen gör ju tyvärr att vasens egentliga pris steg något…men det är sånt man glömmer efter ett tag! Vi har i alla fall lärt oss var man inte får parkera nu!

 

Intresset för inredning och vackra saker verkar vara väldigt stort här i Vasatrakten – i alla fall om man ska döma av antalet inredningsbutiker som finns här. Jag tänkte presentera några av affärerna för er under hösten. Kanske hittar ni någon ny butik som ni inte ens visste existerade. Det finns många guldkorn, och oavsett vilken smak man har kan jag garantera att det finns något som intresserar alla. Den första butikspresentationen kommer lite senare denna vecka, så missa inte det.

0 gillar
Blommor Detaljer Hemma hos oss Vardagsrum

Du Kanske Också Gillar

7 Kommentarer

 • Reply
  Hanna
  16 augusti, 2011 at 22:58

  Oj nej. Jag har också lyckats få böter för felparkering utanför ett loppis, i Borgå dock. Oj, så det kan harma.

 • Reply
  Seralias Stuga
  16 augusti, 2011 at 23:16

  Superfin vas för en "sopttstyver"! Att lapplisa skulle ha sitt, var väl inte så lyckat! Men sånt händer! Bättre lycka nästa gång! Ha de gott! Mvh Mona

 • Reply
  andréa
  17 augusti, 2011 at 10:43

  vilket superfynd du gjorde! absolut värt mer än 50 cent. ska absolut hänga med alla presentationer (mest för att kolla om jag missat nånting här i stan). 🙂

 • Reply
  Ann-Christine
  17 augusti, 2011 at 17:08

  Svar:
  Visst är den snygg, skylten! Har också en svart och dom är båda inhemska. Fått dom av svägerskan som i sin tur fått dom av sin morfar som samlat på sådana. Verkligen snällt av henne att avvara två till mig 🙂

 • Reply
  Camilla
  17 augusti, 2011 at 21:17

  jättefin och priset går det ju inte direkt att klaga på! Lapplisorna dyker upp på de mest opassliga ställen… För en tid sedan fick jag böter även om jag hade betalt parkeringen, lappen var hämtad ur fel automat så det var bara att snällt betala :/

  • Reply
   Anna-Lena
   17 augusti, 2011 at 21:21

   Nämen usch vilken dålig stil av dem! Man tycker ju att de hade kunnat se mellan fingrarna den gången!

 • Reply
  Avslöjandet | Anna-Lena Nyfors-Norrgård bloggar om inredning
  24 augusti, 2011 at 22:31

  […] kommer en bild från tv-hyllan där jag även plockat in lite bruna detaljer i form av ljus, loppisvasen och några mörkare […]

Lämna ett Svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.