Prickigt i lekstugan

Min 4-åring har hela sommaren undrat varför hon inte har några kaffekoppar och bestick i lekstugan. Hon är van vid ett välutrustat leksakskök i sitt rum och då tycker hon såklart att det ska finnas lika många attiraljer i lekstugan. Nu kan jag i alla fall stryka en sak från hennes önskelista. För några dagar sedan råkade jag nämligen hitta röda kaffekoppar med vita prickar på som passade perfekt in i lekstugans röd-vit-blåa tema.

 

 

Jag har också hängt upp lite dekorationer i form av röd- och vitprickiga hjärtan. På tal om lekstugor – såg ni reportaget om den fina, svartmålade lekstugan i  Vasabladet i går?

 

Om ni vill se fler bilder från insidan av lekstugan rekommenderar jag att ni besöker Annas blogg Sands drömmar. Där finns mycket inspiration att hämta för alla er som gillar inredning, trädgård, mode, matlagning och annat gott i livet!

0 gillar
Bloggar Detaljer Hemma hos oss Lekstuga

Du Kanske Också Gillar

6 Kommentarer

 • Reply
  En vacker vardag
  25 augusti, 2011 at 21:54

  Prickigt är alltid fräscht! Förstår att damen är nöjd nu när man kan fika i lekstugan. Såg reportaget i Vbl. Kanske man får se mera inredning där framöver?

  • Reply
   Anna-Lena
   25 augusti, 2011 at 21:55

   Man kan ju alltid hoppas på det! 🙂

 • Reply
  maria
  25 augusti, 2011 at 22:12

  Ps :… Röd/ vit prickig lampskärm finns på C. Ohlson 🙂

  • Reply
   Anna-Lena
   25 augusti, 2011 at 22:24

   Gör det? Det har jag inte sett! Det finns ju i och för sig ingen el i lekstugan, men man kan väl har den som prydnad 🙂

 • Reply
  Anna / Sand´s Drömmar
  26 augusti, 2011 at 23:07

  Tack för länken och vad fint ni har det i er lekstuga! Säkert mycket lättare att hitta lantliga röd-vita saker dit än stilrena dito – för barn.

 • Reply
  Linda
  27 augusti, 2011 at 10:26

  Så fina bilder från lekstugan! Dom kopparna skulle jag inte ha något emot att ha i mitt eget kök! 😉
  Och angående mattan så är ju den bruna mera "höstig" , och har man länge haft vit matta så är det skönt att byta lite. Vi har en vit Ektorp soffa i vårt vardagsrum, och den har alltid haft vitt överdrag. Men nu har jag bestämt mig för att köpa ett grått till julen, och ha vita kuddar istället. Ibland behöver man lite murrigare färger! 🙂
  Sökorden hittar jag när jag går in på mitt konto på blogspot, vet inte hur det funkar när man bloggar från nån annan bloggportal?! Men det är ju ganska roligt att se vilka sökord som gjort att folk hamnat på ens blogg! 🙂

  Linda

Lämna ett Svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.