Reafynd

Oj, vilken bra rea det är i år, tycker ni inte? Speciellt nu i augusti när butikerna desperat försöker bli av med allt “gammalt” och erbjuder extra rabatter på de redan nedsatta priserna. Jag har hittat massor av kläder och inredningssaker för nästan inga pengar alls. Det är svårt att låta bli att köpa när man t.ex. hittar en lykta som kostat 49 euro för 15. Men jag lät ändå bli idag, för man kan ju inte köpa allt bara för att det är löjligt billigt…då blir det i längden ganska dyrt. Men en tröja för 7 euro kunde jag inte låta hänga kvar i butiken (normalpris 28).

 

Lite reashopping på internet har jag också ägnat mig åt. Jag blev mycket glad när jag upptäckte att kakfatet jag tittat på många gånger i en webshop såldes för halva priset för några veckor sedan. Att det sedan råkade finnas en matchande ljuslykta gjorde ju inte saken sämre…jag klickade snabbt på “köp”-knappen och några dagar senare fick jag hämta paketet på posten. Dessutom var det fraktfritt just då – det är verkligen internetshopping när den är som bäst. Sånt gillar jag!

 

En kompis som hälsade på oss i våras frågade om jag tycker mycket om änglar. Tjaa, sa jag och funderande…och konstaterade sen att hon har rätt, utan att jag hade tänkt på det. Jag har en hel del änglar utplacerade i nästan alla rum i huset. Den här stora ängeln är inget nyinköp, men den passar färgmässigt bra ihop med kakfatet och lyktan. Kakfatet är så fint så jag låter det stå framme med en liten rosbukett som dekoration (också fyndad på 50% rea). Ljuslyktan vet jag inte riktigt var den ska stå, kanske i sovrummet eller vardagsrummet. Lyktor hittar man alltid en plats åt, speciellt nu när det börjar blir mörkare om kvällarna. Kanske jag ändå borde åka in till stan och hämta den där stora 15 euros lyktan…det fanns ju bara en kvar och den var så fin! 🙂

 

Idag råkade även blicken fastna på ett sängtäcke som var nedsatt med 50% och dessutom var det priset nedsatt med ytterligare 25%. Precis den färg, modell och mönster som jag fantiserat skulle funka som skydd på sofforna ifall vi byter till vita överdrag. Det var så stort så det räcker till båda sofforna bara man klipper det mitt itu. Måste testa och se om det blir lika bra som jag tror, annars får jag lämna tillbaka det.

 

0 gillar
Detaljer Hemma hos oss

Du Kanske Också Gillar

6 Kommentarer

 • Reply
  sanna
  10 augusti, 2011 at 21:23

  Roligt att du fyndat o vilket vackert sängtäcke!

 • Reply
  En vacker vardag
  10 augusti, 2011 at 22:09

  Åk in nu bara och hämta lyktan! Lyktor kan man ju inte ha för många av – eller? Fina fynd du gjort. Ha det gott!

  • Reply
   Anna-Lena
   10 augusti, 2011 at 22:10

   Ja, jag kan ju inte sluta tänka på den arma lyktan! Blir väl nog att hämta den…fast vi kan ju slå vad om att den är slut då!

 • Reply
  Camilla
  10 augusti, 2011 at 22:52

  shopping när den är som absolut bäst! Klart du skall hämta lyktan, hoppas den finns kvar 🙂

 • Reply
  Anna-Lena Nyfors-Norrgård bloggar om inredning
  14 augusti, 2011 at 22:28

  […] här ser den ut…den där billiga lyktan som jag inte kunde […]

 • Reply
  En smygtitt | Anna-Lena Nyfors-Norrgård bloggar om inredning
  20 augusti, 2011 at 23:10

  […] istället för beige. Kuddarna går i mörkbrunt, beige och vitt. Sängöverkastet som jag köpte för ett tag sen klipptes mitt itu och fungerar nu som skydd för de vita sittdynorna. Jag gillar inte helvita […]

Lämna ett Svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.