Fyndat på Findit

Vi började fundera härom dagen att dottern på 4,5 år borde få ett eget skrivbord i sitt rum. Hon gillar att pyssla, måla och rita och hon har fram sina målarsaker på mitt pysselbord i datarummet mest hela tiden. Jag satt en kväll och googlade “valkoinen kirjoituspöytä” (vitt skrivbord) och hittade ett begagnat som jag fastnade för. Problemet var att bordet fanns i Tammerfors ca 240 km härifrån SAMT att det redan var sålt. Hmm…störande!

 

Jag lånade bilden från annonsen och lade in en “Köpes-annons” på Findit. Morgonen därpå hade jag fått ett mail från en person som hade ett exakt likadant skrivbord + stol till salu. Och det bästa var att det endast var några tiotals kilometer att köra och hämta det. Eller nej förresten – det allra bästa var priset! 60 euro för bord och stol tillsammans (stolen var visserligen sönder, men det borde gå att fixa).

 

Jag gillar de små facken och lådorna på skrivbordet - perfekt förvaring för små pysselsaker.

 

Bordet är lite skamfilat, men det gör absolut ingenting. Det kommer med stor sannolikhet att få en och annan färgfläck med tiden och jag tycker det är bra att hon får ett bord som hon inte måste vara rädd att förstöra. Nu måste vi bara bestämma oss för hur vi ska möblera om i hennes rum för att få det att se snyggt ut. Det är lite svårmöblerat p.g.a. den låga väggen på ena sidan (120 cm hög). Skrivbordet ryms bra där, men jag är inte säker på att det är den bästa platsen för det. Tror jag ska flytta runt alla möbler lite och testa olika alternativ. Men just nu är det sjukstuga här i huset med båda barnen ordentligt förkylda, så ommöbleringen får vänta ett tag.

0 gillar
Barnrum Hemma hos oss Möbler

Du Kanske Också Gillar

13 Kommentarer

 • Reply
  Sandra
  13 september, 2011 at 10:35

  Vilket fynd! Ropade på ett liknande på huuto men gav upp ganska snabbt. Tror de fick flera hundra för det. Jag gillar också facken och lådorna, så mysiga 🙂 Nu är jag avis, skall jag medge!

 • Reply
  tessie
  13 september, 2011 at 10:54

  Vilket fynd! Otroligt charmigt med alla små fack och lådor. Avundsjuk!

 • Reply
  Jessica
  13 september, 2011 at 11:04

  Wau!! Inte illa!! Jätte fint bord.

 • Reply
  Camilla
  13 september, 2011 at 12:42

  jättefint, jag kan tänka mig att dottern är glad och nöjd 🙂

 • Reply
  Sara
  13 september, 2011 at 13:43

  Nej men vilket FYND. Det där är PRECIS vad jag letar efter till mig själv, men tyvärr har jag bara en 97 cm stor glugg att sätta det i, och alla jag hittat hittills har vari 100cm. Så jag låtsas att ditt fynd ändå inte skulle ha passat 😉 hehe.

  • Reply
   Anna-Lena
   13 september, 2011 at 15:10

   Japp, det här är också 100 cm brett tyvärr.
   Det finns annars på Netanttila såg jag, kostar 269 euro där, så jag är nöjd över att ha sparat 200 euro 🙂

 • Reply
  Rockmom
  13 september, 2011 at 13:53

  TJusigt 🙂

 • Reply
  Livet på Vestergård
  13 september, 2011 at 19:32

  Det var verkligen ett fynd ! ( och ett snyggt sådant )
  Hoppas att ni blir friska snart.

 • Reply
  Anna / Sand´s Drömmar
  13 september, 2011 at 20:39

  Fördelen med att ha den lantliga stilen är ju att man kan göra just sådana fynd! Och klart att hon ska ha ett skrivbord nu 🙂

 • Reply
  A House With A View
  13 september, 2011 at 21:59

  Men åh så himla fint skrivbord!!!! Supercharmigt!! Och vilken tur att du fick tag i ett likadant, helt otroligt!!!! Har kikat runt i din blogg, hittade ju hit idag efter att du lämnat en såå fin kommentar hos mig, tack snälla!!! Vilken fin blogg du har! Jättemycket härlig inspiration!! Kommer gärna tillbaka hit och hälsar på fler gånger :))

  Stooooooooooooor kraaaaaaaaaaaam aka

 • Reply
  Seralias Stuga
  13 september, 2011 at 22:16

  Va kul! Vilken tur du (ni) hade! Nu är det bara att börja pyssla för den lilla prinsessan 🙂

 • Reply
  Sandra
  13 september, 2011 at 22:35

  Hej igen! Om du sysslar med awards och sånt är du välkommen att hämta en från min blogg 🙂 Men förstår om den inte passar in i detta format.

 • Reply
  Pysselhörna | Anna-Lena bloggar om inredning
  12 maj, 2012 at 22:59

  […] Skrivbordet köpte jag på Findit ifjol och det finns även en stol som hör till, men den är lite för låg för Agnes. Pallen i asiatisk stil från Cannelle är mera lagom höjd åt henne och är dessutom lätt att skuffa under skrivbordet när den inte används. Den är lite vitare nyans än skrivbordet, men man får inte vara alltför noga (som min mamma brukar säga åt mig när jag är petig med detaljer.) […]

Lämna ett Svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.