Mera väggordsinspiration

Det har kommit in några fler väggord på mailen, vilket jag tycker är jätteroligt! Mikaela har tre olika väggord i sitt hem. Det första man ser är “Välkommen”  som finns i tamburen när man kommer in.

 

 

Det andra väggordet finns i hallen ovanför öppningen in till vardagsrummet.

 

 

Det sista väggordet finns i trappuppgången till övre våningen.

 

 

Jessica har skickat in bilder på ett väggord som finns i hennes pysselrum. Där finns en grön fondvägg som, enligt Jessica, krävde något extra. Det tog länge innan hon kom på vad hon ville ha där, men efter ett tag kom hon fram till att ett inspirerande väggord skulle passa perfekt.

 

 

Jessica googlade och hittade en nätaffär som hade ord och texter hon gillade. Hon ville ha något som passar i ett pysselrum, så det blev denna text. Texten är fäst på målad glasfibertapet och det fungerade mycket bra.

 

 

Tack till er Mikaela och Jessica!

0 gillar
Läsarbilder Väggdekor Väggord

Du Kanske Också Gillar

1 Kommentar

  • Reply
    Pia
    25 oktober, 2011 at 08:15

    Jag har även glasfibertapet i mitt hem och skulle gärna vilja ha nån fin text på väggen. Men när jag tog kontakt med en firma som säljer väggord sa dom till mig att det inte fäster på glasfibertapet!! Att det är myyyycket krångligt att få det att fästa på ojämt underlag.
    Men tydligen går det nog….. Toppen!! 🙂

Lämna ett Svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.