Modernt soffbord i funkisstil

OM jag hade behövt ett nytt soffbord och OM vi hade haft modern stil i huset hade det kanske blivit något av dessa två. Kanske någon av er är på jakt efter ett nytt soffbord och behöver lite tips, så varsågoda!

 

 

Bilder från Stemma.

 

Både funkisstil och modernt på samma gång – väldigt snyggt! Det finns även andra möbler i samma serie, som t.ex. skrivbord, sänggavel, vitrinskåp och olika byråer, men soffborden är snyggast i min mening.

0 gillar
Möbler

Du Kanske Också Gillar

10 Kommentarer

 • Reply
  En vacker vardag
  25 september, 2011 at 19:20

  Hm, jag tycker det första ser ut som ett rymdskepp. Vilket ju kunde vara ett helt intressant inredningstema. Kanske du kunde hitta någon med rymdinspirerad stil att göra hemma hos reportage hos? 🙂

  • Reply
   Anna-Lena
   25 september, 2011 at 19:32

   Jo, faktiskt lite. 🙂 Tror inte det inredningstemat är så vanligt så det kan bli lite problematiskt att hitta ett "rymdhem" 🙂

 • Reply
  Camilla
  25 september, 2011 at 21:06

  Nu förstår jag vad du menade med fack, min inre bild såg faktiskt annorlunda ut 😉 Tycker att de ser rätt trevliga ut båda två, kanske vårt hem kan bli ett rymdhem! Tack för idag, ser framemot resultatet!

 • Reply
  Lis-Britt
  25 september, 2011 at 21:12

  Här har nån verkligen tänkt till! Både snyggt och praktiskt. Roligt att du hittar möbler och ideer att visa oss. Tack för det!

 • Reply
  Anna-Lena
  25 september, 2011 at 21:38

  Lis-Britt – Ja, jag tyckte också att de var både snygga och praktiska då man kan gömma tidningar och fjärrkontroller där under bordet.

  Camilla – stort tack själv för idag! Ja, det var inte så lätt att förklara bordet, men jag tycker det skulle passa riktigt bra i ert fina vardagsrum!

 • Reply
  Marika
  25 september, 2011 at 21:59

  Säljer Stemma dessa? Ser ut som Mios Smile-bord. Vi köpte det runda i somras, men i svart. Har funderat även på en sänggavel, men blir svårare att frakta från Sverige. Vi är jättenöjda med bordet, som passar bra in i vårt 70-tals hus som vi renoverat/renoverar i modern stil men samtidigt försöka bevara 70-talskänslan. Hoppas verkligen att vårt hem inte ser ut som ett rymdhem 🙂

  • Reply
   Anna-Lena
   25 september, 2011 at 22:24

   Japp, serien heter Smile och finns på Stemma. Såg dock inte om de fanns i svart…

 • Reply
  Seralias Stuga
  25 september, 2011 at 22:27

  Super snygga! Ett sådant kunde jag gott ha på vår övre våning.

 • Reply
  Sara
  25 september, 2011 at 22:54

  jag är faktiskt på jakt efter ett nytt soffbord 🙂 men det får dessvärre inte vara vitt!

 • Reply
  Sara
  25 september, 2011 at 22:54

  Och alltså, jag gillar dessa! 🙂

Lämna ett Svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.