Nytt från Clas Ohlson

Clas Ohlson är kanske ett lite otippat ställe att handla inredningsprylar på, men faktum är att de har en del riktigt fina saker där. Nu har en ny katalog just kommit ut och det fanns många fina nyheter som fångade mitt intresse.

 

 

Jag köpte nya tvålpumpar för två veckor sen…lite synd för annars hade jag kunnat tänka mig den svarta varianten här ovanför. Medicinlådan har jag redan, fast i en lite annan modell. Den använder jag som förvaring för barnens mediciner så att de hålls åtskilda från vuxenmedicinerna.

 

 

En ny köksvåg som är fin nog att stå framme på bänken har jag länge önskat mig och den här vita varianten var både snygg och billig. Den finns även i knallrött. Den vita servisen är perfekt för någon som flyttar hemifrån och behöver en snygg basservis. Ett set innehåller tallrikar, assietter, skålar och muggar – fyra av vardera. Den svarta stengodsgrytan med det konformade locket ser lite rolig ut. Den är lämplig för långsam tillagning av kött, fisk och grönsaker.

 

 

Snygga skrivbordslampor i svart och vitt hör också till nyheterna. Clas Ohlson har redan tidigare insett att betongföremål är trendigt och nu har sortimentet utökats med blomkrukor i två storlekar samt ett set örtkrukor med tillhörande fat. Den populära radion kommer i nya färger, rött och ljusblått. De rosa handskarna känns onekligen mycket roligare än de vanliga gula plasthandskarna. Nästan så att det skulle kännas helt okej att rensa avloppet om man fick dra på sig såna där fina handskar!

 Foton: Egna collage med bilder från Clas Ohlsons hemsida

1 gillar
Badrum Butiker Kök Prylar Tips

Du Kanske Också Gillar

18 Kommentarer

 • Reply
  Sandra
  3 september, 2011 at 12:17

  Den där radion köpte jag… men låten er icke luras av den söta designen för ljudet är kasst! En liknande äppelskalare i brandbilsrött köpte jag från Appelbarn i USA, åt en matlagande kompis, men har aldrig sett den användas eller stå framme så jag tror inte det var det bästa köpet 🙂

  • Reply
   Anna-Lena
   3 september, 2011 at 12:27

   Vi har en sån där radio i köket och den är hur bra som helst tycker jag. Fast jag tror det har funnits två olika (nästan identiska) modeller, så kanske jag köpte den bättre då 🙂 Njae, äppelskalaren är säkert inte den mest nödvändiga prylen i världen.

 • Reply
  Rockmom
  3 september, 2011 at 14:36

  Jag kommer inte ens IN med tvillingvagnen till Clas Olsson, så därför bojkottar jag dem just nu (likaså Gina Tricot, dit jag inte kommer till övre våningen pga att deras hiss är för smal)
  Surt!!

  • Reply
   Anna-Lena
   3 september, 2011 at 16:20

   Håller helt och hållet med dig! Tycker det är tillräckligt krångligt med en enkelvagn så jag kan tänka mig hur det är med tvillingvagn.

 • Reply
  Susanna
  3 september, 2011 at 14:58

  Skulle äppelskäraren fungera och skulle man ha någorlunda bra äpplen och inte maskätna eller grymt bruna falläpplen så är den säkert kanon då man gör äppelsylt. Det tar ju en evighet att skala och kärna äpplen. Och tar man inte bort skalet ska man ändå fiska bort det när man passerar…

  Så jag är eventuellt intreserad av en sådan!

  • Reply
   Anna-Lena
   3 september, 2011 at 16:21

   Jo, om man ska skala MÅNGA äpplen samtidigt kan jag faktiskt tänka mig att den skulle kunna underlätta arbetet lite. 🙂

  • Reply
   Annel Nyholm
   4 september, 2011 at 09:15

   Har en äppelsvarv och den är jättebra när man skall göra t.ex äppelpaj eller
   äppelkaka.Man får jämna skivor av äpplena. Ända negativa är att
   äpplena får ej vara för mjuka utan litet hårdare. AN

   • Reply
    Anna-Lena
    4 september, 2011 at 09:39

    Vad kul att höra att den funkar!

 • Reply
  Anna / Sand´s Drömmar
  3 september, 2011 at 20:44

  Jisses vad du jobbat i Photoshop 🙂 Fina collage men faktsikt inte en enda pryl som väcker mitt habegär. SKÖNT!

 • Reply
  Lis-Britt
  3 september, 2011 at 21:04

  Köpte en äppelskalare åt min bror, han hade önskat en och vad jag har förstått så avgudar han den. Pojkar och teknik 🙂
  Verkligen snygga prylar du hittat, borde kanske titta in dit litet oftare.

  • Reply
   Anna-Lena
   3 september, 2011 at 21:20

   Ahaa, kanske det är en killgrej det där! Att jag inte tänkte på det!

 • Reply
  alegni
  4 september, 2011 at 09:55

  jag besökte clas i går och pillade både på vågen och betongkrukorna, fast jag köpte bara muffinsformar. brödboxarna är jättefina, får nog ta mig dit på nytt och kolla lite närmare på dem också, trots att jag redan har två stycken olika…
  skön söndag!

 • Reply
  Ann-Christine
  4 september, 2011 at 10:22

  Jag såg häromdagen ett videoklipp med äppelsvarven och jag måste säga jag blev lite impad 😉 Dessutom tycker jag den är lite snygg, skulle passa i ett industrikök. Tror nog man kan skölja av svarven med vatten lika lätt som en kniv + skalare + urkärnare. Men visst, jag har också för trångt i mina skåp…

  • Reply
   Anna-Lena
   4 september, 2011 at 10:28

   Lite coolt faktiskt! Snart har ni övertygat mig om att jag MÅSTE ha en sån! 🙂

 • Reply
  andréa
  5 september, 2011 at 16:19

  haha. som gammal co-anställd kan jag berätta att äppelsvarven troligen var en av de mest sålda julklapparna förra året. man undrar hur många som ligger på skåphyllorna oanvända ännu :).

  • Reply
   Anna-Lena
   5 september, 2011 at 16:28

   Ha, ha! Jo, det är ju en kul grej att köpa till nån som redan har allt. Själv skulle jag nog vara för lat för att plocka fram den ur skåpet när jag vill äta ett äpple.

 • Reply
  Maria
  5 september, 2011 at 16:32

  … Jag kan säga att den e bra, och jag har hört bara bra om den, så det är ett riktigt bra köp, vissa inredningsbutiker tar 50 spänn för den, så den är förmånlig åxå 🙂 ( Detta är då fakta eftersom jag säljer dessa för, jaa, hur månte året är det, många iaf, på CO 🙂

Lämna ett Svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.