Orginaal

Ingen blogg är väl komplett utan den obligatoriska bilden på kaffekopp, chokladbit och  tidning, eller hur? Men det är faktiskt inte vilken tidning som helst, utan det helt färska österbottniska livsstilsmagasinet Orginaal som kommit ut med sitt allra första nummer nu i veckan. Jag fick tidningen hemlevererad till dörren av min snälla granne igår kväll. Inkommande helg kommer det att hållas en lanseringsfest för tidningen på Matfesten i Österbotten.

 

 

Kaffepausen var dock kortvarig för min del idag, så jag har bara hunnit bläddra genom tidningen snabbt. Men jag hann i alla fall konstatera att innehållet borde tilltala en bred läsarkrets, med tanke på att reportagen handlade om allt från jakt, svampar och recept till intervjuer med designers och hantverkare. En annan sak som jag genast lade märke till var den snygga och lite ovanliga layouten. Jag återkommer med en närmare recension av tidningen när jag har hunnit studera den lite mer ingående.

0 gillar
Böcker & tidningar

Du Kanske Också Gillar

6 Kommentarer

 • Reply
  Annika
  16 september, 2011 at 11:23

  jag vill oxå ha en sån tidning 🙂

 • Reply
  alegni
  16 september, 2011 at 13:36

  tidningen är en definitiv "must have" och matfesten en definitiv "must see".
  vi får hoppas att vädret orkar hålla sig i skinnet i kväll!

 • Reply
  Maria
  16 september, 2011 at 13:39

  Den ser intressant ut, så nu är en årsprenumeration bokad:-) Ser framemot att få läsa den.

 • Reply
  Seralias Stuga
  16 september, 2011 at 14:49

  Hej! Ja, nu blev jag nyfiken! 🙂 Den måsten men bekanta sig med!
  Önskar dig en skön hösthelg!
  -mona-

 • Reply
  En vacker vardag
  16 september, 2011 at 15:03

  Kul idé med ett österbottniskt magasin. Gjorde en avstickare till matmässan idag, men den hade visst inte kommit igång riktigt då ännu.

  Ha en skön helg och hälsa!

Lämna ett Svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.