TÄVLINGSDAGS!

Det är så roligt att se att antalet besökare stiger för varje dag! För ett tag sedan lovade jag att ha en utlottning för att fira att 10 000-strecket hade nåtts. Utlottningen har fördröjts lite eftersom jag har väntat på att få hem vinsten, men nu är det dags!

Första pris i utlottningen är den här fina boken om Ikea.

 

 

Boken passar för alla som är intresserade av möbler och inredning – oavsett om man gillar Ikea eller inte. Jag tycker i alla fall att det är väldigt intressant att läsa lite “behind-the-scenes” information om olika produkter och framförallt om Ikeas designers, som annars är väldigt anonyma för allmänheten. I boken kan man även läsa lite roliga fakta som t.ex. att succéhyllan Billy sålts i 42 miljoner exemplar och att Ikea Food är Sveriges största matexportör.

 

Boken är en tegelsten på 450 sidor med massor av bilder – allt från gamla, nostalgiska Ikea-kataloger från 70-talet till de allra nyaste möbelserierna. Och naturligtvis en intervju med Ingvar Kamprad himself.

 

 

Jag kommer också att lotta ut tre olika “tröstpriser”. En brödkorg i tyg, två kökshanddukar och en “Family”-skylt. Allt i svart och vitt.

 

 

Hur gör man då för att vinna någon av dessa fina vinster?

Jo, du ska lämna en kommentar till detta inlägg. Där vill jag att du berättar vilka slags inlägg du gillar bäst här på bloggen och varför. Är det t.ex. hemma hos-reportage som är mest intressanta eller inredningstips och -trender eller bilder från mitt eget hem. Eller något annat. Skriv gärna vad ni vill se mer av i bloggen också! Kom ihåg att ange e-postadress så att jag kan kontakta dem som vinner! Utlottningen pågår till söndag 2.10 kl 18.00. Vinnarna presenteras på söndag kväll! Lycka till!

0 gillar
Böcker & tidningar Tävling

Du Kanske Också Gillar

76 Kommentarer

 • Reply
  Ila Nordman
  26 september, 2011 at 23:43

  Jag gillar bäst inläggen med bilder från ditt eget hem. Men inredningstipsen är också bra. Allt är bra! 😉
  Men jag gillar skarpt din egen stil och låter mig väldigt gärna inspireras av den!

  Nu håller jag bara tummarna då och hoppas jag vinner en av de fina priserna! ;D
  Keep up the good work!

 • Reply
  Sandra
  26 september, 2011 at 23:52

  Kul med tävlingar 🙂 Jag gillar alla inlägg, men tycker om att snoka hos andra, så om jag måste välja väljer jag hemma hos.

 • Reply
  Åsa
  27 september, 2011 at 02:45

  Det bästa med bloggen är just precis blandningen av allt detta, egen inredning, hemma-hos reportage, olika trender, glimtar från mässor, butiker o marknader osv. Det är blandningen som gör det hela intressant, det gör att du får fram många olika typer av inredning.

 • Reply
  Olivia Magdalena
  27 september, 2011 at 04:43

  Bloggen är fantastisk!

  Mest av allt gillar jag när du visar upp bilder från ditt eget hem – väldigt inspirerande. Mer av det skulle även definitivt uppskattas för min del 🙂

 • Reply
  Sanne
  27 september, 2011 at 06:41

  Hejsan ! Vill gärna vara med om din utlottning.Verkar att vara en intressant bok och fina tröstepris.
  Tycker att din blogg är intressant då det finns variation och lite av allt…
  Ha en bra dag!
  Kraam
  Sanne

 • Reply
  Camilla
  27 september, 2011 at 06:51

  nämen vilken fin start på dagen 🙂 Inget Vasablad i postlådan ännu så då passar det bra att ävla i stället! Tyvärr brukar jag aldrig ha tur i lotterier men jag prövar i alla fall lyckan. Jag gillar hela din blogg, trevligt att läsa hemma hos reportage speciellt de gånger man vet vems hem det handlar om. Allt kring inredning inspirerar och sedan tycker jag om då du ibland tipsar om något speciellt. Ha en fin tisdag!

  /Camilla camillanorrena@hotmail.com

 • Reply
  Lyckoslanten
  27 september, 2011 at 07:07

  Trevligt! Då vill jag vara med! Jag kan inte välja vilka inlägg som jag gillar bäst eftersom variationen gör helheten! Grattis till dina 10 000! 🙂

 • Reply
  Camilla
  27 september, 2011 at 08:23

  Vad kul med en tävling! Bilderna och inläggen från ditt eget hem är de absolut bästa, tätt följt av hemma hos-inläggen. Det är roligt att få kika in hos dig och de andra, att få se hur det ser ut i andra hem och samtidigt få nya idéer.

 • Reply
  Seralias Stuga
  27 september, 2011 at 08:24

  God morgon!
  Den tegelsten kunde jag gott ha i min bokhylla. Att sen svara på vad som är bäst med din blogg…de är värre 😉 Jag gillar allt du skriver. Varierande stilar, olika ämnen, tipsen på inköpsställen, samarbete med andra bloggare, hemma hos dig och andra mm. Just därför tycker jag om din blogg!
  Ha en bra dag!
  -mona-

 • Reply
  Carina
  27 september, 2011 at 08:36

  Hemma-hos-reportage är intressanta, de är mer personliga och varierande än rena inredningsartiklar, där inredningen är mer tillrättalagd utan överraskningar.

 • Reply
  Jenni
  27 september, 2011 at 08:55

  Gillar jättemycket din blogg! Du har en så bra smak gällande inredning! Gillar såklart inläggen om ditt eget hem, men även hemma-hos reportagen. Du skriver på ett jättebra sätt – enkelt men fängslande. Fortsätt i samma stil! 🙂

 • Reply
  Sanne
  27 september, 2011 at 09:02

  Jag gillar bäst inläggen från ditt eget hem då man får höra en mer personlig story och lära känna din personliga inredningsstil.

 • Reply
  Katja
  27 september, 2011 at 09:17

  Hej!
  Hemma hos dig och andra är mycket intressant, du kommer med fina tips och idéer,inte en dag utan att jag kollar din blogg så det säger väl en hel del :), ha en bra dag.
  -K-

 • Reply
  Bitta
  27 september, 2011 at 09:21

  Din blogg är intressant o inspirerande. Jag gillar de olika inredningstipsen och alla fina foton. Fortsätt i samma stil!

 • Reply
  Hanna
  27 september, 2011 at 09:23

  Jag gillar inspirationsbilderna och bilderna från ditt eget hem mest. Främst de om hur något förändrats/renoverats och hur man kan fixa fint själv med enkla medel 🙂 Håller tummarna nu för att lotten går min väg. Hemma hos oss har vi ju faktiskt tre av de sålda miljonerna av Billy-hyllor!

 • Reply
  Emma
  27 september, 2011 at 09:25

  En lagom blandning är bäst. Hemma hos-reportage, egna inredningslösningar, butikstips, många, fina bilder… sånt gör en bra inredningsblogg!

 • Reply
  Jaana
  27 september, 2011 at 09:29

  Jag gillar bäst inläggen från ditt eget hem, ju mera bilder desto bättre. Kul att lära känna "inredningspersonen" bakom bloggen. Hemma hos reportagen är också kul.

 • Reply
  En vacker vardag
  27 september, 2011 at 09:32

  Jag är också med och drar en lott. Den boken skulle vara intressant att läsa.

  Jag tycker ju sånt som är originellt, kreativt och personligt inspirerar, så jag visar tummen upp för såna inlägg. Att visa upp idéer eller inredningslösningar som andra visar i sina bloggar tycker jag inte är så intressant. Det kan man ju läsa i deras egna bloggar.

  En intervju med Kamprad skulle ju också vara intressant att läsa. Kanske du kan fixa det? 🙂

 • Reply
  Jenny
  27 september, 2011 at 09:52

  Jag tycker du gör det så bra med blandningen av olika inlägg, det du har fixat till, hemma hos-reportagen och så förståss bilderna från egna hemmet! Jättebra blogg tycker jag! Så – nu hoppas jag på vinst 😀

 • Reply
  marie
  27 september, 2011 at 09:52

  Jag gillar att se bilder från ditt hem, ni verkar ha det väldigt fint och de inläggen gör bloggen mer personlig. Sedan gillar jag också att du tipsar om olika möbler och prylar som läsarna faktiskt kan gå och köpa i närheten, och som inte är hutlöst dyra. En kompis på Clas Ohlson berättade t.ex. att det plötsligt blev en väldigt stor efterfrågan på medicinlådor och köksvågar här under hösten 🙂

  • Reply
   Anna-Lena
   27 september, 2011 at 10:19

   Oj då, det var kul! 🙂

 • Reply
  Jenny
  27 september, 2011 at 09:55

  Det jag gillar mest att läsa i din blogg är hemma-hos-inläggen, och dit räknar jag också inlägg från ditt eget hem. Orsaken är främst att då blir texten mer personlig och man kommer närmare personen bakom bloggen. Intressant att se olika inredningsstilar och hur olika man väljer att kombinera alla saker!

  Annat jag tycker är intressant är info eller bakgrund/historia till olika möbler eller dylikt, som inlägget du gjorde om Tolix-stolarna. Med original och kopia!

  Överlag tycker jag du har en bra blandning i innehållet, så det är väl bara att fortsätta i samma stil! 🙂

 • Reply
  En vacker vardag
  27 september, 2011 at 10:03

  Glömde ju säga Grattis till 10.000 strecket!

  • Reply
   Anna-Lena
   27 september, 2011 at 10:18

   Tack, fast det är närmare 25.000 nu 🙂 Utlottningen blev ju som sagt lite försenad.

 • Reply
  Linda
  27 september, 2011 at 10:08

  Jag måste helt ärligt berätta att din blogg blivit min absoluta favorit! Bloggen är bra precis som den är. Det är blandningen av olika sorts inlägg som gör den så intressant. Uppskattar att du skriver om saker som kan vara köpta varifrån som helst, måste inte vara skitdyra märkesgrejer (som i många bloggar).

 • Reply
  alegni
  27 september, 2011 at 10:36

  grattis till alla dina 25 000 besök! jag vill också knipa en lott, tack 🙂
  jag är egentligen allätare när det gäller inlägg, det är väl därför jag läser så många bloggar, men jag tror att det här med att presentera trender är en god idé eftersom alla inte har tid eller vet hur och var de ska söka information.

 • Reply
  Maria
  27 september, 2011 at 10:56

  Jag vill gärna vara med i tävlingen:-) Jag tycker om att läsa din blogg för att den är så varierande och för att du skriver om olika inredningsstilar (de flesta bloggar handlar ju bara om en ända stil), hemma-hos reportagen både hos dig själv och andra hör till favoriterna men även inlägg där du tipsar om olika prylar eller butiker läser jag gärna.

 • Reply
  Linda
  27 september, 2011 at 11:34

  Det som är bra med din blogg är blandningen av allt från hemma hos reportage, små tips och bilder från ditt eget vackra hem!

 • Reply
  Carola
  27 september, 2011 at 11:39

  Jag vill också vara med i tävlingen o ha chans att vinna fina priser 🙂 Det jag gillar mest med din blogg är blandningen. Tycker du har fått till en bra blandning av allt som rör inredning, så fortsätt i samma stil!

 • Reply
  Pia
  27 september, 2011 at 12:13

  Du bjuder på mycket inspiration Anna-Lena! Måste jag välja tycker jag att dina "hemma hos" inlägg är de som varit allra bäst.

 • Reply
  sus
  27 september, 2011 at 12:23

  Grattis till bloggframgången! Självklart vill jag vara med i utlottningen: Jag säger som många andra – jag gillar blandningen av tips och hemma hos-reportage (också bilderna från ditt eget hem). Fortsätt i samma stil!

 • Reply
  Sabina
  27 september, 2011 at 13:20

  Inredningstips å egna hemmet är bäst. Dina gör-det-själv-tips är bra. Fin blogg. Hoppas på vinst 😉

 • Reply
  Marie
  27 september, 2011 at 13:51

  Åh, roligt med tävling! Jag vill gärna vara med.
  Jag gillar hemma-hos-reportage.
  Fixartips är också uppskattat!

 • Reply
  Sara
  27 september, 2011 at 13:58

  Får man vara med i utlottning fast man skriver att man gillar ALLT bäst 😉 Hemma hos-reportage, inredningstips, och bilder från ditt eget hem, jag gillar alla lika mycket! Om jag MÅSTE välja ett av dem, så väljer jag ändå hemma hos reportage! 🙂

 • Reply
  Linda
  27 september, 2011 at 15:02

  Tycker som många andra att mångsidigheten i din blogg gör den intressant. Det är svårt att välja vilka inlägg som varit bäst eftersom det är en överraskningens blogg. Man vet aldrig hur nästa inlägg ser ut och sånt gillar jag. Fortsätt överraska oss:)

 • Reply
  Lotta
  27 september, 2011 at 15:37

  Hejsan! Jag är också lite tävlingsmänska så klart jag droppar en kommentar! =) Först ett stort grattis till bloggar-framgången! Du är duktig på det du gör – därför är mitt svar att dina egna pysselfix är roligast att läsa om!

 • Reply
  maria
  27 september, 2011 at 15:54

  gillar helheten här, men älskar nog mest inredningstips och små inblickar hemma hos (dig och andra).
  skulle gärna se do-it-yourself grejer!

 • Reply
  Anna / Sand´s Drömmar
  27 september, 2011 at 15:55

  Jag gillar bäst inlägg med bilder från ert eget hem samt också hemma hos-reportagen. Men allt är intressant och jag tycker inte du behöver ändra något.

 • Reply
  sandra n
  27 september, 2011 at 17:04

  Hej! Jag har inte läst din blogg så länge, men jag har verkligen tyckt om alla inredningsbilder och tips 🙂

 • Reply
  Carolina
  27 september, 2011 at 18:06

  Jag har inte följt med din blogg så länge, men jag gillar nog hela upplägget med den. Lite blandat av allt, men som så många andra här så inspireras jag mycket av bilderna från ditt hem. 🙂

 • Reply
  Carina
  27 september, 2011 at 20:45

  Jag gillar bilder med inredningstips och ideér både från ditt eget hem och hemma-hos reportagen.

 • Reply
  Jenny
  27 september, 2011 at 21:45

  Jag gillar bäst blandningen av inlägg!

 • Reply
  Cecilia
  27 september, 2011 at 21:52

  Jag gillar inläggen från ditt eget hem, men också hemma-hos-reportagen och de små tipsen på nya häftiga produkter. Skulle gärna se fler tips på hur man med små medel kan förändra vardagliga saker till nånting nytt och spännande.

 • Reply
  Marina
  27 september, 2011 at 21:57

  Gillar bloggen i sin helhet som den är!!
  Och så gillat jag ju förstås att Bloglovin länken fungerar som den ska 😉

 • Reply
  Lis-Britt
  27 september, 2011 at 21:58

  Nu är vi på gång, visst vill vi alla va med på utlottning.
  Håller med om vad andra sagt. Vill inte ändra på nåt utom
  att du gärna får uppdatera dig ännu oftare 🙂
  Får så många tips och ideer och gratulerar dig till framgången!

 • Reply
  Lotta
  27 september, 2011 at 23:13

  Jag vill gärna vara med i utlottningen. Jag gillar inredningstips och hemma-hos-reportage 🙂

 • Reply
  Spraymålad flaska | Anna-Lena Nyfors-Norrgård bloggar om inredning
  27 september, 2011 at 23:29

  […] Anna-Lena Nyfors-Norrgård bloggar om inredning Gå till innehåll HemOm TÄVLINGSDAGS! […]

 • Reply
  Linnéa
  27 september, 2011 at 23:34

  Jag håller med mamma, fortsätt i samma stil, men om möjligt ännu mer inlägg! 🙂

 • Reply
  Ann-Christine
  28 september, 2011 at 08:16

  Hejhej!
  Jag vill också va med!
  Gillar alla sorters inlägg du gör. Hemma-hos är alltid intressant, liksom pyssel.
  Riktigt snygg blev din nya sprayade vas 🙂

  Nu håller jag tummarna håååååårt för att jag vinner!!
  Ann-Christine

 • Reply
  Livet på Vestergård
  28 september, 2011 at 09:04

  Grattis till dina 25000 besökare på bloggen !
  Jag vill gärna vara med i utlottningen. Jag tycker om att du har lite varierat innehåll i dina inlägg.
  Kram Kicki

 • Reply
  Annika Nyman
  28 september, 2011 at 09:29

  Hej!
  Jag gillar hemma-hos reportagen samt tips på sånt man kan göra själv, exempelvis tavlan du digiscrappade tyckte jag om. (men inte har jag fått gjort nån själv än, tavelribban är inköpt dock ;))

 • Reply
  M
  28 september, 2011 at 09:30

  Det är lite som en blogg-julafton när man smyger in för att läsa vad du skrivit. Man undrar varje gång vad du hittat på. Det jag gillar mest är nog dina pyssel, men även alla reportage du gör är intressanta. Sen är ditt hem stilrent, så en titt på det är också underbart. Jag har nog aldrig läst och ogillat något i din blogg, utan allt är läsvärt mer eller mindre.

  Jag vill såklart se mera pyssel, men jag vet själv hur tiden inte räcker till till sådant ibland. Men jag är nöjd med det du delar med dig av när du knåpat ihop något.

  Och självklart vill jag vara med i utlottningen, håller tummarna =)

 • Reply
  Emma
  28 september, 2011 at 10:35

  Jag gillar dina hemma-hos reportage, men också läsa om dina egna ideer och vad du fixar. En trevlig blogg !

 • Reply
  Annika Ek-Lönnqvist
  28 september, 2011 at 11:58

  Jag gillar mest att titta på och läsa om olika helhetslösningar i en viss stil (också i de fall det inte råkar vara min egen), därför är hemma-hos-reportagen intressanta! Bilder på hus och trädgårdar (t.ex. familjen Hartviks hus), helheten mao. Dessutom är det kul med tips på små inredningsdetaljer, och var man kan köpa dem.

  Trevlig blogg du har, jag har just hittat den!

 • Reply
  Pia
  28 september, 2011 at 12:27

  Jag vill oxå vara med! Varierat innehåll är bra, och jag gillar "hemma hos" dig och andra bäst som så många andra! God fortsättning på onsdagen!

 • Reply
  Monika
  28 september, 2011 at 12:59

  Hej! Kul med tävlingar… Jag gillar allt som har att göra med inredning, både hemma hos reportagen och från ditt hem och massor med bilder på olika inrednings stilar, inrednings prylar och dyl. Alla möjliga tips och idéer helt enkelt…

 • Reply
  Pia
  28 september, 2011 at 16:20

  HEJ! Kul med en tävling 🙂 Jag gillar allt i din blogg och allt det som du bloggar om Inredning, hemma hos dig och andra, mattips m.m

 • Reply
  Linda F
  28 september, 2011 at 20:18

  Jag gillar allt i din blogg, men hemma hos är extra kul! Så sällan man får se sånt! 🙂 Självklart är det roligt att få se bilder och läsa om ert eget hus också!

  Fortsätt på samma sätt, alltid lika roligt att kika in!

 • Reply
  Malin
  28 september, 2011 at 20:39

  Som många andra måste jag säga att jag gillar blandningen av allt. Det är roligt med hemma hos reportage och bilder från ert hem. Men jag läser gärna om inredningstips också. Tack för en bra blogg!

 • Reply
  susanne
  28 september, 2011 at 20:52

  Härlig blogg 🙂 ,, bra som den är !

 • Reply
  Mona
  29 september, 2011 at 00:09

  Grattis till antalet besökare! Bloggen inspirerar till att fixa till i det egna hemmet. Jag gillar personligen mångfalden av alla olika områden, då blir det mera intressant och man kan inte förutspå vad som kommer att presenteras! Fortsätt så:-)

 • Reply
  andréa
  29 september, 2011 at 12:21

  egentligen tycker jag bloggen funkar superfint som den är, men om jag måste välja tycker jag mest om dina detaljbilder. allt från bildkollage med grejer från nätet till nån detalj ur ditt eget hem. det inspirerar mig massor!

 • Reply
  Maj-Gun
  29 september, 2011 at 22:30

  Jag tycker det är bra med blandning. Men visst är det intressant med hemma hos reportager och att se hur du har det hemma.
  Trevligt att få se bilder, det inspirerar mycket.
  Jag hoppas på tur i din utlottning!!

 • Reply
  Susanna
  30 september, 2011 at 09:38

  Åh, jag kan inte välja vilka inlägg som är de bästa. jag tycker du har en bra variation och har utvecklat en riktigt inspirerande blogg 🙂 Fortsätt med en blandning!

  Och såklart är jag med i tävlingen!
  /Susanna

 • Reply
  Mia
  30 september, 2011 at 18:19

  Den boken var en nyhet för mej. Är säkert intressant läsning för en som en gång i tiden tyckte IKEA var paradiset på jorden ;O) Jag gillar inredningsbloggar som har en blandning med lite utav allt. Så fortsätt med det. Gillar också dina pysseltips, tex den senaste om flaskor. Enkelt, stilrent och vackert :O)

 • Reply
  Louise
  30 september, 2011 at 21:09

  Jag vill gärna vara med om din fina utlottning! Gillar bilder från ditt eget hem och hemma-hos-reportage 🙂

 • Reply
  anette carlsson
  1 oktober, 2011 at 07:42

  Jag har precis hittat din blogg och föll för den direkt. Den stora AHH upplevelsen när jag började läsa dina inlägg var när jag läste "hemma hos familjen Hartvik". VILKET HÄRLIGT HUS OCH TRÄDGÅRD! Så nu har jag lagt mig på din blogloving så att jag inte missar dina inlägg. Mitt prenum nr är 20. namn anette carlsson.
  Jag kommer att återkomma. Något annat som jag gillar är att du ger lite husmors tips och till och med tips vad jag kan handla hos Clas Ohlson jag som är så sällan där. Hoppas på turen nu! Sträck på dig, det är en fin blogg du har!

  kram enkla nettan

 • Reply
  magdalena gammal
  1 oktober, 2011 at 20:28

  Jag gillar din blogg jätte mycket. Stort tack för de trevliga och avslappnande stunderna när jag läser din blogg. Inredningstipsen å de fina bilderna ä de som jag gillar mest (om jag måste välja) 🙂

  Mackan

 • Reply
  Ida
  1 oktober, 2011 at 20:57

  Hej!
  Vilka fina vinster vi har chansen att kamma hem!
  Jag föll direkt för Family-skylten. Så fin!

  Det jag gillar bäst att se är inredningstips pch bilder från ditt eget hem.
  Det ger massor med inspiration så man själv kan skapa mys här hemma.
  Tack för en givande blogg!

  MVH
  Ida

 • Reply
  Sandra Larsson
  2 oktober, 2011 at 06:16

  Hej!
  Det bästa med bloggen är att man får så mycket egen inspiration att sätta igång med saker hemma. Fortsätt med det! Jag är nöjd som det är men om jag måste föreslå något jag vill ha mer av får det bli tävlingar. Jag älskar att vinna.

 • Reply
  Johanna SS
  2 oktober, 2011 at 09:39

  Alla inspirationsbilder, både från ditt eget hem men också från andras hem.

 • Reply
  linda
  2 oktober, 2011 at 10:14

  ja, o jag som aldrig orkat läsa inredningsbloggar har fallit för din :), för att det är en blandning av allt, det finns alltid nåt som intresserar nån. 🙂 de här massproducerade "så här får du ditt hem så vitt som möjligt"-bloggarna orkar jag aldrig läsa, så fortsätt med din egen bloggstil!

 • Reply
  Sofia
  2 oktober, 2011 at 13:23

  Jag tycker om bilder från ert hem och alla suveräna tips!
  Tipset med muggar och fat med personliga texter på var jättebra. Nu vet jag var jag ska göra julklappsbeställning åt familjen.

 • Reply
  Nina Malmsten
  2 oktober, 2011 at 15:13

  Hej!

  Jag gillar din blandning av allt möjligt. Det som är intressant att se hur tex ett vardagsrum kan ändra bara genom att byta färg på mattan och andra småsaker.
  Jag har kollat din blogg endast 1 mån men kommer att fortsätta:)
  Ha det bra
  /Nina

 • Reply
  Anna-Karin
  2 oktober, 2011 at 17:35

  Roligt med tävling! Jag tycker om blandningen, men mest intressant är nog glimtar från ditt eget och andras hem.

 • Reply
  Johanna
  2 oktober, 2011 at 19:20

  Jag tycker om din blandning, men bäst gillar jag hemma hos och glimtar från ditt eget hem. De ger bäst inspiration tycker jag! 🙂

Lämna ett Svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.