Väggord på ojämna ytor

Karina har också skickat in bilder på sina väggord. Hon har vanliga väggord i vinyl, men också i trä. Vanligtvis rekommenderas att man fäster väggord i vinyl på en slät målad eller tapetserad vägg, men Karina ville testa om det funkar att fästa dem på en tegelvägg och en vägg med glasfibertapet.

 

 

Det funkade bättre än man kunde tro! Enligt Karina gick det bättre på glasfibertapeten än på tegelväggen, men båda texterna sitter ännu kvar där de ska.

 

 

Enligt tillverkarnas hemsidor ska det egentligen inte gå att fästa väggord på tegelväggar, men Karina har alltså bevisat motsatsen. Jag är förvånad över att hon lyckades få dem att fästa på den skrovliga ytan. Hållbarheten är dock kanske inte är densamma som på en slät vägg. En sak som man ska tänka på om man ska fästa väggord på en nymålad vägg är att den bör torka minst 3-4 veckor innan. Det går att ta bort dekalerna från de flesta ytor, men man ska vara väldigt försiktig med papperstapeter så att de inte går sönder.

 

Tack till dig Karina för bilderna!

0 gillar
Läsarbilder Väggdekor Väggord

Du Kanske Också Gillar

Ingen Kommentarer

    Lämna ett Svar

    Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.