Grafiskt och svartvitt

 

Som kontrast till föregående inlägg tänkte jag idag visa några stilrena kuddar i svart och vitt. Som ni vet så gillar jag att byta ut soffkuddarna med jämna mellanrum för att göra en snabb “makeover” av vardagsrummet.

 

 

Svart och vitt är en sådan kombination som alltid känns modern och fräsch oavsett vilken inredningstrend som råkar vara hetast just för tillfället. Jag tycker de här kuddarna passar bäst i modernt inredda hem, som ofta brukar gå i just svart, vitt och grått. Eller varför inte på sängen i tonårsbarnens rum?

 

0 gillar
Detaljer Industriellt Inspiration Kuddar & dynor Prylar

Du Kanske Också Gillar

5 Kommentarer

 • Reply
  Camilla
  14 oktober, 2011 at 20:50

  dessa gillar jag (förstås). Speciellt de tre alternativen till vänster! Ha en skön helg 🙂

 • Reply
  Linda
  14 oktober, 2011 at 23:52

  Hej på dej! Så roligt det var att få träffa dej "på riktigt" på föreläsningen! Var så tagen av stunden så jag tror inte att ag ens kom mig för att berätta att jag ju nog läser din blogg hela tiden! Tycker att du har så trevliga och mångsidiga inlägg! 🙂

  Ha en skön helg!

  Linda

 • Reply
  Johanna
  15 oktober, 2011 at 13:52

  Stort plus att du visar billigare alternativ 🙂 Personligen tycker jag det är tjatigt att de flesta bloggar bara visar dyra alternativ, fortsätt med det du gör!

  • Reply
   Anna-Lena
   15 oktober, 2011 at 18:57

   Jag gillar själv de billigare alternativen väldigt mycket, så jag kommer definitivt att fortsätta visa budgetvarianter. Jag brukar inspireras av de dyra sakerna och sen letar jag fram billigare alternativ som passar plånboken bättre. Smaken ändras ju ganska fort så jag gillar inte att lägga alltför mycket pengar på sånt som man kanske bara gillar ett kort tag.

 • Reply
  Jennifer
  2 januari, 2013 at 00:02

  Var är kuddarna köpta?:) svara gärna till min mail: jeennifernilsson@hotmail.com

Lämna ett Svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.