Namntavla i blått

Några läsare har mailat och velat se den blåa namntavlan jag gjorde samtidigt som den rosa. Jag har glömt, glömt och åter glömt att fota den. Ikväll kom jag äntligen ihåg det och fotade tavlan i världens sämsta fotoväder – kolsvart och regnigt utomhus. Man borde bara fota mitt på dagen den här årstiden för att det överhuvudtaget ska bli skarpa och ljusa bilder. Men så här ser den i alla fall ut!

 

 

Ljusblått, mörkblått och vitt – samma färger som jag tänker att hans rum ska få. Och stjärnor såklart! Jag är svag för prydnadsbokstäver av alla de slag och jag gillar speciellt den här stora, vita varianten.

 

 

Det har annars inte gått framåt alls med inredningen av hans rum. Och det är egentligen ingen brådska heller, men det vore såklart roligt att komma igång snart. Jag förde tillbaka tapetproverna – kanske en aning klokare än innan – men inte helt bergsäker på vilken det blir ännu. Just nu surfar jag på olika sidor som säljer härliga väggdekorationer för barn och funderar på att kanske skippa tapeterna och bara lägga upp roliga väggdekaler här och där i rummet. Men den där rutiga tapeten har jag nog lite svårt att ge upp helt och hållet…

0 gillar
Barnrum Edvins rum Hemma hos oss Tavlor

Du Kanske Också Gillar

9 Kommentarer

 • Reply
  tessie
  8 oktober, 2011 at 10:12

  Alltså har du gjort tavlan själv? HOW?

  • Reply
   Anna-Lena
   8 oktober, 2011 at 11:37

   Ja, det har jag 🙂 Det är inte så svårt om man har tillgång till ett program som t.ex. Photoshop eller InDesign.

 • Reply
  Jenny
  8 oktober, 2011 at 13:09

  Eller kanske nån målad väggdekoration?!

  http://mattas-pia.blogspot.com/search/label/barnrum

  • Reply
   Anna-Lena
   8 oktober, 2011 at 13:19

   Jättesnyggt! Ja, jag har nog många fina alternativ att välja mellan nu…det blir svårt det här! 🙂

 • Reply
  Seralias Stuga
  8 oktober, 2011 at 23:27

  Vilken fin tavla Edvin fått!

 • Reply
  Emma
  11 oktober, 2011 at 23:59

  Jättefin tavla! Precis en sån är jag också ute efter. Synd bara att jag inte behärskar Photoshop så bra! 🙂

 • Reply
  Anki
  30 oktober, 2011 at 21:52

  Hejsan!

  Underbar tavla!

  Kan jag beställa 2 ev blå o en rosa med mina barns uppgifter?
  Vore toppensnällt om du ville hjälpa mig med detta, Hugo min har nämligen stjärntapet på sitt rum så det hade passat toppen 🙂

  Mvh Anki

 • Reply
  Jonna
  21 oktober, 2014 at 15:36

  Hej tittade på din fina namn tavla och tänkte fråga om du har intresse och göra några tavlor på beställning?

Lämna ett Svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.