Radiointervju

 

Någon på Radio Vega har läst min blogg och intervjuat Juha Hartvik om deras gröna wc-porslin från 70-talet som jag skrev om här. Lyssna på intervjun här och hör Juha berätta lite mer om familjens tankar angående återanvändning av gamla saker. Intressant!

 

 

0 gillar
Intervjuer Tips

Du Kanske Också Gillar

2 Kommentarer

 • Reply
  alegni
  31 oktober, 2011 at 09:50

  tack för din åsikt! den cremefärgade är faktiskt en stark kandidat, men jag iddes inte skriva det i blogginlägget för att inte färga kommentatorernas åsikter 🙂
  jo, jag vet att ka inte klarar av stora degar, men det gör inte kenwood heller. snart är vi bara två kvar i huset, så jag kommer nog inte att baka så stora satser så ofta framöver, och jag har ju elvispen om jag mot förmodan skulle känna att jag behöver ställa till med storbak. alternativt kan man ju köra två mindre satser med maskinen.

 • Reply
  Helena på 24seven by [bo:bakk]
  31 oktober, 2011 at 11:16

  Vilken härlig blogg! Hit kommer jag tillbaka. Ha en fin dag! //Helena

Lämna ett Svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.