Wallstyle

Nu är det dags att presentera ännu en inredningsbutik i Vasatrakten. Den här gången är det fråga om en lite annorlunda butik, nämligen webshopen Wallstyle som säljer väggord. Wallstyle är beläget i Malax och ingår i företaget Västkustens Stämpelfabrik som ägs av Martin Nyqvist. Västkustens Stämpelfabrik säljer skyltar, reklamtejpning och stämplar. Wallstyles webshop öppnades i mars år 2009 och har i nuläget fem anställda.

 

 

– Idén att börja sälja väggord kom efter att jag funderat på vad man kunde komplettera med under vintersäsongen när behovet av vanlig reklamtejpning brukar vara lite mindre. Jag ville ha en produkt som vi kunde erbjuda under vintermånaderna och som vi kunde skicka med post. I något skede såg jag väggtexter och blev själv intresserad av att testa med texter hemma och sen har det bara rullat på, berättar Martin.

 

 

I ett tidigt skede märkte man att försäljning av väggorden blev aktuell även till Sverige och därför gjordes hemsidan om till en fullständig webshop för att klara av olika slags betalningslösningar.

 

 

– Att göra väggord går till på samma sätt som att göra vanliga reklamtejper till t.ex. bilar och båtar men en speciell tejp används för ändamålet. Vår utrustning består av tejpskärare och ritprogram. Våra väggord ritas av oss eller av våra samarbetspartners. Nya väggord skapas främst på basen av våra egna ideér, men också utgående från önskemål av våra kunder.

 

 

Det finns väggord och motiv som passar för de flesta rum i huset, allt från tvättstugan och arbetsrummet till köket och barnrummet.

 

 

Vad skiljer er från andra liknande företag? – Vår specialitet är att vi kan tillverka stora väggordstexter enligt kundernas egna önskemål. Vi har många olika färgalternativ att välja mellan och nyligen har vi även börjat tillverka silver- och guldfärgade väggordstexter. Vi har även en ny produkt som kallas “rostfria väggord” som man lätt kan fästa upp med spik på väggen.  För tillfället håller vi även på och lanserar en ny produkt  – så kallade inredningsspeglar. Spegelmotiven kommer att finnas både för barnrummet och för hemmet i sin helhet. Dessa speglar tillverkar vi själva.

 

 

Hur har ni marknadsfört företaget? – Vi har många återkommande kunder och via dem får vi “face to face marketing” när de berättat om oss för sin släkt, vänner och bekanta. Wallstyle har också en egen Facebook-sida där vi presenterar nya väggord och andra produkter. Som de flesta andra försöker vi hitta en egen stil och göra sådana väggord som man inte hittar i andra butiker, säger Martin.

 

0 gillar
Intervjuer Nätbutiker Väggdekor Väggord

Du Kanske Också Gillar

1 Kommentar

  • Reply
    Sandra
    26 oktober, 2011 at 21:34

    Visste inte om detta företag, men har deras Välkommen-text i vår hall 🙂 Den är jättefin och många har frågat varifrån jag köpt den.

Lämna ett Svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.