1:a advent

 

Imorse tände vi första ljuset i adventsljusstaken och frukosten intogs i det ensamma ljusets sken.

 

Själva ljusstaken har jag haft några år, men den ser alltid lite olika ut från år till år. I höst har det varit så varmt så det var inga problem att hitta mossa i skogen den här årstiden. Vanligtvis brukar man få gräva fram den under snön om man inte varit förutseende nog och plockat in den tidigare på hösten. De vita stjärnorna hade vi i lillajulsgranen ifjol, men i år fick de pryda ljusen istället. Jag tyckte det såg lite tomt och vitt ut så jag grävde lite bland mina scrapbookingsaker och hittade de små siffrorna som jag klistrade i mitten av stjärnan.

 

Och avslutningsvis knöt jag ett rutigt band runt hela ljusstaken. Klart!

 

0 gillar
Hemma hos oss Jul Lampor & ljus

Du Kanske Också Gillar

3 Kommentarer

 • Reply
  Maria
  27 november, 2011 at 23:41

  Den ljusstaken har jag också 🙂 Köpte på minimani för något år sedan. Men tack för tipset med dekorationerna! Jag har alltid bara pyntat med vitmossa och flugsvampar. Ser ju jättefint ut med grön mossa och siffror på ljusen, samt bandet! Sånt som jag aldrig kommer på att göra av mig själv…

  • Reply
   Anna-Lena
   27 november, 2011 at 23:44

   Ja, du har nog rätt i att den var från MM, hade faktiskt glömt det själv 🙂 Vitmossa skulle jag ha velat ha, men jag hittade ingen i vår skog så det fick bli grön istället 🙂

 • Reply
  alegni
  28 november, 2011 at 15:23

  fin adventsljusstake! ni scrappare har sån otrolig fantasi. 🙂

Lämna ett Svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.