Bli inredare + vinstchans

 

Är du intresserad av att jobba med inredning? Men du har ingen aning om hur du ska gå tillväga och i vilken ände du ska börja för att nå ditt drömyrke? Då kanske den här boken kan ge dig några bra tips på vägen.

 

 

Boken heter Bli inredare – så skapar du din drömkarriär steg för steg och är skriven av arkitekten Holger Wästlund. Han har jobbat länge inom branschen och i boken har han sammanställt ca 400 tips och beskrivningar för hur man ska göra för att nå drömjobbet – att bli inredare. Det är en väldigt konkret bok och han beskriver verkligen steg för steg hur man ska gå tillväga. Bokens upplägg är enkelt och välstrukturerat. Här finns t.ex. kapitel om hur man ska prissätta sina tjänster och vilket material man behöver för att starta upp sin verksamhet.

 

 

I boken nämns också vilka svårigheter man kan möta som inredare och Wästlund ger olika strategier för hur man kan ta sig förbi dem och bli framgångsrik i sitt yrke. Boken skulle, tack vare sitt pedagogiska upplägg, passa bra även som kurslitteratur på olika slags inredningsutbildningar.

 

 

Så om du gillar inredning och funderar på att göra detta till ditt yrke kan jag lova att du hittar många goda råd i den här boken. Kanske någon av er läsare drömmer om att jobba med inredning? Bland alla er som lämnar en kommentar till det här inlägget så kommer jag att lotta ut ett exemplar av boken (deadline sö 27.11 kl 18.00).

 

0 gillar
Böcker & tidningar Tävling

Du Kanske Också Gillar

32 Kommentarer

 • Reply
  eivor sundbäck
  17 november, 2011 at 13:45

  Är lite av en inredare ,syr beställningsarbeten gardiner,dynor mm. Så intresset finns att inreda och att få tillverka vad som passar om man inte hittar det i nån butik.Vill gärna vinna boken,länge sen man vunnit nåt så det skulle passa bra.

 • Reply
  Susanne
  27 november, 2011 at 15:48

  Vilken kanon bok, jag e med!

 • Reply
  Joanna
  27 november, 2011 at 15:56

  Jag vill också vara med och tävla om boken, en liten lillajulklapp till mig själv skulle inte sitta helt fel 🙂

 • Reply
  Jeanette
  15 november, 2011 at 18:05

  Har alltid varit intresserad av inredning, men det känns så maffigt, att jag aldrig riktigt vågat ta mig an det sådär på riktigt. Därför skulle boken komma riktigt bra till pass för mig!

 • Reply
  Katja
  15 november, 2011 at 18:42

  Inredning är intressant, och du A-L kommer med fina tips och ideér,intressanta reportage, väntar och hoppas att det snart dyker upp hemma hos eller bilder från ert hem nu inför julen.Har du själv läst boken? Möbler och detaljer är något som intresserar mig.

  • Reply
   Anna-Lena
   15 november, 2011 at 18:57

   Ja, jag har läst boken och jag tyckte mycket om den. En riktigt bra handbok fylld med handfasta tips. Jag kommer nog att visa bilder från vårt hem när jag har julpyntat, men det blir tidigast till lilla jul. Jag vill inte börja för tidigt med julpyntandet. Kul att du gillar blandningen på bloggen 🙂

 • Reply
  Mona
  15 november, 2011 at 18:48

  Jag skulle gärna lära mig lite mera om inredning och att kunna lära sig steg för steg är ju riktigt bra om man inte har någon erfarenhet alls. Den boken skulle nog passa mig:-)

 • Reply
  Pia
  15 november, 2011 at 19:32

  Jag skulle gärna vilja ha en sån bok, så vem vet kanske man har tur denna gång och vinner den. Har alltid varit intresserad av INREDNING men att ta de stora steget och bli inredare är inte lätt, kanske boken skulle vara till bra hjälp. Tack A-L för att du ordnar sånt här 🙂

 • Reply
  Hemma hos
  15 november, 2011 at 21:09

  Hejsan!
  Har funderat en längre tid på vad det finns för alternativ och möjligheter att studera eller arbeta med inredning i framtiden, så boken var ju verkligen ett bra tips för mig. Om jag har lyckan med mig så tackar man ju inte nej till en sådan vinst.
  En fin dag till dig, MALIN

 • Reply
  Seralias Stuga
  15 november, 2011 at 22:08

  Hej på dig!
  Kanske jag skulle sadla om och förverkliga en dröm?! Nå, om inte annat finns där säkert massor med goda råd och tips. Gärna med och tävlar 🙂
  Sköt om dig! Vi "ses"! 🙂

 • Reply
  Susanne
  16 november, 2011 at 01:05

  Skulle verkligen vilja lasa genom den boken… Ett bra julklapps tips, eller sa far man hoppas pa tur i lotteriet:) Tack for en bra blogg, du e verkligen inspirerande.

 • Reply
  Susanna
  16 november, 2011 at 08:32

  Undrar om det är meningen att jag ska få den där? Har sett olika utlottningar av just den boken nyligen men har inte deltagit. Än. Men kanske jag måste göra det nu. Har ju faktiskt funderat på alternativa jobb och inredning är ju ett av mina intressen… Kanske man skulle få tummen ur och i alla fall vara förberedd på en b-plan om utsikterna på nuvarande jobb förändras… 🙂

  Så jag vill gärna ha den 🙂
  /Susanna

 • Reply
  Djuret
  16 november, 2011 at 08:56

  Såg boken på en annan blogg för ngn dag sen, tänkte genast på en vän som pratat om att bli inredare i flera år.. Om jag vinner får hon boken.

 • Reply
  Bitta
  16 november, 2011 at 09:21

  Jag deltar i tävlingen o hoppas jag vinner den 🙂 Skulle passa som julklapp till min inredningsstuderande dotter

 • Reply
  Sofia
  16 november, 2011 at 11:23

  Den boken ser ut att vara intressant och skulle gärna få finnas i min boksamling.

 • Reply
  Camilla
  16 november, 2011 at 13:54

  den boken verkar intressant och informativ, vill absolut vara med och tävla! Ett yrke som inredare skulle jag gilla men med de små kunskaper jag besitter idag så är det inget i detta nu som jag skulle beärska. Drömma kan man ju alltid och med boken till hands så skulle jag i alla fall vara ett steg närmare ett yrke som inredare 🙂 Håller tummarna för att boken blir min!

 • Reply
  Linda
  16 november, 2011 at 19:08

  Oj, vad roligt! Jag har, precis som så många andra nuförtiden, funderat på om man skulle våga ge sig in på den banan… Så ja, det skulle ju vara bra att först läsa den här boken, så att man vet vad man i så fall ger sig in på.

  Jag tittar förresten in här på din blogg för första gången. Jag gillar vad jag ser, så måste nog börja komma hit regelbundet 🙂

 • Reply
  Ann-Christine
  16 november, 2011 at 19:18

  Har redan boken så jag hoppar över tävlingen!
  Men den verkar vara riktigt lärorik, har dock inte hunnit läsa så noga ännu.

 • Reply
  Ida
  16 november, 2011 at 22:03

  Jag vill vara med i tävlingen. Jag är mammaledig nu och funderar för fullt på om jag ska satsa på att plugga. Så denna boken hade varit perfekt för att sätta min in i ämnet lite mer innan jag bestämmer mig.

 • Reply
  Ninette
  17 november, 2011 at 09:16

  Det låter som en jättespännande bok, jag är gärna med i utlottningen!

 • Reply
  Johanna
  17 november, 2011 at 09:47

  Inredare kan man också bli vid YA i Vasa… Jga deltar gärna i utlottningen.

 • Reply
  Leila
  17 november, 2011 at 21:54

  Hej A-L!!
  Jag vill vara med i tävlingen. Skulle passa som julklapp till mig!!
  Tack for tipsar och hoppas jag vinner boken 🙂

 • Reply
  Therese - Sockenvägens Söta
  18 november, 2011 at 09:13

  Vilken spännande bok! Den skulle jag vilaj bläddra igenom och låta mig inspireras av. Så man vet vilka regler man bryter ;-D Drömmen vore att kunna styla miljöer och fotografera dessa som inspiration, alternativt olika DIY i vackra kreativa miljöer… Men man får istälelt se det som en utmaning att skapa trivsamt hemma utifrån de medel man har atttillgå ;-D

  Ang mattan ovan hoppas jag att du löpt den, skulle ge rummet värme och "ombonads" faktor så här i vintertid! Och fläckar smälter nog in i mönstret *ler*

  KRAM

  Therese – Scokenvägens Söta

 • Reply
  Nina
  19 november, 2011 at 10:04

  Det är många som rekommenderar boken, och eftersom jag kanske kommer att starta ett eget företag i framtiden funderar jag på att skaffa den. Men jag prövar lyckan här först 😉

 • Reply
  ingela lefwander
  20 november, 2011 at 16:40

  Hej!

  Åhhh, jag skulle älska den där boken!
  Vilken bra idé att skriva en bok om detta iom att det är såå många som är intresserade av att byta yrkesroll men inte vet egentligen hur.
  Jag vill jättegärna vinna boken. Hoppas nu på lite tur…

  Vänliga hälsningar Ingela, Fröken Vit.

 • Reply
  Hanna
  21 november, 2011 at 12:07

  Att få jobba med inredning skulle vara mitt absoluta drömjobb. Nu har jag dock valt lite fel bana hittills, men man vet aldrig vart man hamnar i framtiden!

 • Reply
  Ann-Louice
  21 november, 2011 at 12:53

  Här hitta jag den perfekta julklappen till min dotter som funderar på en framtida utbildning inom inredning. Vad vore väl bättre än denna bok 🙂

 • Reply
  Monica
  24 november, 2011 at 09:59

  Tack för en jätteinspirerande blogg. Jag har redan "stulit" många av dina ideer:)
  Är gärna med i utlottningen av boken.

 • Reply
  Annika
  25 november, 2011 at 11:10

  Oj den där boken vill jag ha! ;P Har varit konsulent för Perfect Home nu sedan augusti och skulle säkert få massa inspiration ur boken! Deltar mer än gärna i utlottningen =)

 • Reply
  Tävling! | Anna-Lena Nyfors-Norrgård bloggar om inredning
  27 november, 2011 at 13:19

  […] Ni har ännu några timmar på er att delta i utlottningen av boken ”Bli inredare”. Den pågår till kl 18.00 ikväll. Det här inlägget […]

 • Reply
  andréa.
  27 november, 2011 at 16:56

  om det fanns en större marknad för det är jag övertygad om att jag hade valt inredningsbanan :). hoppas jag vinner boken iallafall!

 • Reply
  margaretha nyman-klemets
  28 november, 2011 at 07:26

  Att inreda är kul , man sätter sina egna avtryck på sin närmaste omgivning.
  Personligheten och tema ska framgå i en väl gjord inredning.

Lämna ett Svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.