Charmerande renar

 

Trendiga horn skrev jag om för ett tag sedan och era åsikter var tudelade gällande huruvida det är snyggt eller fult med älg- eller renhorn på väggen. Själv hör jag till den kategorin som mycket väl kunde tänka mig horn i inredningen – på ett eller annat sätt. Kanske i form av dessa små, gulliga varelser?

 

 

Bild från Jysk.

 

Jag gillar naturmaterial i inredningen och de här renarna är gjorda av bark med små kottar instuckna lite här och där. Gulligare än så blir det knappast (inte när det gäller horn i alla fall). Lagom juliga är de också, de kan t.o.m. få stanna kvar hela vintern och slippa packas ner med resten av julpyntet på Tjugondag Knut.

 

0 gillar
Jul Prylar

Du Kanske Också Gillar

2 Kommentarer

Lämna ett Svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.