Det blev rött…

 

Efter mycket velande från min sida om hurdana färger det skulle julpyntas med i år, så blev det till slut min man som avgjorde saken. “Klart det ska vara rött på julen”, tyckte han. Och visst – jag håller nog med. Rött känns varmt och traditionellt och juligt. Och den stilen passar i vårt hus.

 

 

Rött, brunt och lite gröna kvistar här och där kan man väl sammanfatta det hela med. Ännu är förstås inte allt klart, men matsalen har jag “piffat” klart idag inför morgondagens lilla juls-firande.

 

 

Och som ni ser under stolen på bilden till höger så är vi fortfarande “mattlösa”. Men den historien tar vi en annan dag…

 

Trevlig lilla jul till er alla!

 

0 gillar
Hemma hos oss Jul Lampor & ljus Matsal

Du Kanske Också Gillar

5 Kommentarer

 • Reply
  marica
  27 november, 2011 at 11:34

  Härliga ljusstakar på första bilden. Jag kör nog på rött med, något år har vi haft grönt och ,vad ska jag kalla det, typ sånt där beige/naturgrått material. Men det gav ändå en lite dämpad stämning i huset. Granen var däremot var väldigt vacker det året. Iår blir det väl rött och dagispynt som blir temat. 🙂

  • Reply
   Anna-Lena
   27 november, 2011 at 11:43

   Ja, rött piggar nog upp i mörkret. Här har dagispyntet också sin givna plats förstås 🙂

 • Reply
  Maria
  25 november, 2011 at 23:56

  Snyggt! Jag håller med Anders, det ska nog va rött på julen!:) Och granen då… HUR vill man ha en VIT gran? Den ska ju vara grön!! Jag är nog rätt traditionell.

  • Reply
   Anna-Lena
   26 november, 2011 at 08:33

   Jo, rött hör nog till julen, även om jag ibland kan få infall att bara pynta i vitt och silver eller liknande. Det finns ju så mycket fint! Men vit gran förstår jag mig inte på heller. 🙂

 • Reply
  Sara
  27 november, 2011 at 19:18

  Ser jättemysigt ut!

Lämna ett Svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.