Julen 2010

 

Idag håller vi på och plockar fram lite julsaker så huset ser ut som ett bombnedslag innan allt har hittat sin plats. Jag gick igenom några gamla foton häromdagen och hittade faktiskt ett par bilder från hur vardagsrummet såg ut förra julen. Så ni får hålla till godo med fjolårets bilder för tillfället.

 

 

Jag tror att det kommer att se lite annorlunda ut i år. Gardinerna och stjärnorna i fönstret kommer nog att vara samma som på bilderna, men soffan kommer kanske att se lite annorlunda ut. Lite andra kuddar och filtar eventuellt. Fast jag har inte bestämt mig helt och hållet ännu heller, jag måste prova mig fram lite.

 

 

Jag pyntar inte överdrivet mycket med tomtar och andra prylar utan det är mest med olika textilier som jag brukar förändra ett rum. Vardagsrummet är det rum där det mesta av julpyntet brukar hamna.

 

 

Köket kan på sin höjd få några tomtar och en “God jul”-skylt, men resten av huset brukar vara ganska fritt från julpynt. Förutom dotterns rum då – hon har hittat många fina tomtar i julpyntslådan som hon redan placerat ut i sitt rum. Hon får bestämma precis själv hur hon vill pynta, det lägger jag mig inte i.

 

0 gillar
Hemma hos oss Jul Kök Vardagsrum

Du Kanske Också Gillar

4 Kommentarer

 • Reply
  sus
  20 november, 2011 at 14:12

  Fint var det i fjol! Väntar på årets bilder som säkert kommer så småningom…
  Bäst att inte lägga sej i pyntandet hos fyraåringarna, det brukar bli i det mesta laget i mina ögon, men smaken är som baken vet vi ju. 🙂

  • Reply
   Anna-Lena
   20 november, 2011 at 14:25

   Jo, det är snögubbar och tomtar och spelande julgranar och ljusstake i fönstret i hennes rum. Som sagt, bäst att inte lägga sig i 😉

 • Reply
  Ann-Christine
  22 november, 2011 at 10:47

  Låter precis som mitt julpyntande det där 🙂
  Inga tomtar, mest blommor och naturmaterial och så förstås jultextilier. Jag håller det mesta av julpyntet i köket, i vardagsrummet blir det mera "vinterpynt". Fast man vet ju aldrig hur det blir detta år, det brukar ändras en aning varje gång 😉

  Det blev riktigt fint med dom linnefärgade gardinerna! Mera ombonat och varmare, som du själv skrev.

 • Reply
  Ida
  25 november, 2011 at 06:32

  Tack för lyckönskningen! Och vad vackert ni hade det ifjol – ska bli kul att se hur du julpyntar i år. 🙂

Lämna ett Svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.