Lättlurad?

 

För ett tag sedan skulle jag fylla på förrådet med värmeljus. Jag gick längs den välfyllda ljushyllan i butiken och mina ögon drogs direkt till vad som måste vara en nyhet på värmeljusfronten. En vacker glasburk med plåtetikett fylld med värmeljus. Den kunde jag så klart inte motstå! Burken kan ju vara bra att ha till något annat sen nån gång…

 

 

Så istället för att köpa 100 värmeljus för några få euro kom jag hem med max 10-15 värmeljus för närmare sex euro. Inte så smart affär kan man tycka. Men en snygg burk fick jag i alla fall. Som jag faktiskt kan behöva i något skede.

 

 

En vecka senare blev jag lite glad då jag hittade enbart glasburken utan värmeljus för exakt samma summa som jag betalade för burken och ljusen. Så då blev jag övertygad om att jag hade gjort en bra affär ändå! Och så är ju burken en vacker prydnad om inte annat. Är det bara jag eller är ni andra också så här “lättlurade” och går på dylika försäljningsknep?

 

0 gillar
Hemma hos oss Lampor & ljus Vardagsrum

Du Kanske Också Gillar

16 Kommentarer

 • Reply
  Johanna
  18 november, 2011 at 13:12

  Jag hade köpt den direkt! Kanske hade kompletterat med en storpack också, ljus kan man ju inte få för mycket av! 🙂

  • Reply
   Anna-Lena
   18 november, 2011 at 15:20

   Absolut! Jag måste nog köpa en storpack nästa gång jag handlar 🙂

 • Reply
  Jessica
  18 november, 2011 at 10:30

  Nej då, du är inte ensam om att vara "lättlurad" 😉
  Såg här en dag i en affär en trälåda, på sidan stod det "ljus" och den var fylld med värmeljus, vit trälåda, glas lock med träram och ett vackert "lås"… men kunde låta bli.. den kosta trots allt närmare 30€ 🙁 Fast gick ju nog tillbaka några dagar för att kolla på den, sällan man ser sådana med svensk text… Men tror min Ikea glasburk som jag fyller på med ikea värmeljus får hänga med ännu 🙂

  • Reply
   Anna-Lena
   18 november, 2011 at 15:22

   Det låter som en sådan låda jag också skulle ha svårt att motstå 🙂 30 euro var ju dock lite dyrare, så jag skulle säkert också ha funderat både en och två gånger innan jag hade köpt den också.

 • Reply
  Anna / Sand´s Drömmar
  18 november, 2011 at 13:43

  Det var ju inte så mycket pengar det gällde, så det är ingen fara tycker jag. Värre är det när man gör samma misstag med tresiffriga belopp :/

  • Reply
   Anna-Lena
   18 november, 2011 at 15:19

   Ja, då är det värre! Det här var ju inte så farligt alls 🙂

 • Reply
  Maria
  18 november, 2011 at 15:00

  Låter bekant, jag har nog alltid varit en sån som låtit mig luras av fina lådor, burkar och flaskor:-)

  • Reply
   Anna-Lena
   18 november, 2011 at 15:19

   Jag med. Och så har man skåpen fulla av lådor, burkar och askar 🙂

 • Reply
  Sanne
  18 november, 2011 at 15:11

  Jag skulle absolut köpt en så vacker burk med ljus i…
  Var plåtskyten oxå med ? Men värmeljus med plasthölje brukar ju kosta runt 6 euro..
  Ha en skön fredag !
  Kraam
  Sanne

  • Reply
   Anna-Lena
   18 november, 2011 at 15:17

   Jo, plåtskylten fanns färdigt på burken. 🙂

 • Reply
  Linda
  18 november, 2011 at 19:29

  Jag är absolut lättlurad på den fronten! Glasburken såg ju såå charmig ut, så jag hade nog också slagit till på direkten!

  Ha en skön fredagkväll!

  Kram Linda

 • Reply
  Yvonne
  18 november, 2011 at 20:58

  Fin burk, Anna-Lena! Trevlig helg! Yvonne

 • Reply
  Erica
  18 november, 2011 at 21:05

  Jag förvarar mina värmeljus i en gammal rihimäki glasburk. Den kostade några euron på loppis 🙂

 • Reply
  Liisa Mendelin
  26 februari, 2016 at 17:28

  JA, älskar rubriken och blev inte besviken på innehållet. Hurra, en sån STILIST du är!

 • Reply
  annika
  26 februari, 2016 at 21:58

  Undviker helst feministiska propagandatidningar, en illustrerad vetenskap sitter däremot alltid fint. //Troslös ickefeminist.

 • Reply
  Bohemian Maggie
  27 februari, 2016 at 18:39

  Så bra, så mycket "asiaa", så mitt i prick!

Lämna ett Svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.