Lite mera jul

 

Jultemat lär nog hänga med i några veckor (månader?) ännu, så jag hoppas inte ni har tröttnat redan. Själv tycker jag bara det är inspirerande att läsa alla julinlägg på olika bloggar och på så sätt få lite nya tips och idéer. Hobby-Hall har delat upp julen i “vit jul” och “röd jul” i år och på så sätt är det ju ganska enkelt att hitta just det som man själv gillar. Problemet för mig är dock att jag gillar både rött och vitt…

 

 

Jag tror helt enkelt det får bli en blandning av rött och vitt hemma hos oss. En jul helt utan rött kan jag nog inte tänka mig – för mig hör rött absolut ihop med julen. Men vitt och silver är stilrent och snyggt också, så det kan jag inte helt välja bort heller.

 

 

Indiska brukar ha lite annorlunda julsaker än de andra butikerna. Framförallt brukar färgskalan vara lite mera vågad och otraditionell – så även i år.

 

 

Själv är jag kanske lite för traditionell för att hänga en grön pärlnoshörning eller en rosa struts i julgranen, men det är ju bra att det finns alternativ! Det som jag fastnade mest för i deras sortiment var de söta, små glöggmuggarna med tillhörande sked. Men betoningen ligger verkligen på små – jag gillar inte att alla glöggmuggar är så otroligt pyttesmå! Mitt minimikrav är att de åtminstone rymmer 2 dl, annars får man ju fylla på muggarna hela tiden. Så jakten på de perfekta glöggmuggarna fortsätter…

 

 

 

Bilder från Hobby-Hall och Indiska.

0 gillar
Jul

Du Kanske Också Gillar

8 Kommentarer

 • Reply
  Lyckoslanten
  13 november, 2011 at 14:44

  Jag vill också ha litet rött bland det vita, men vilken skillnad när man jämför med tio år tillbaka i tiden när det var mycket rött och grönt! 🙂
  Trevligt med dina trendinlägg!

 • Reply
  Ann-Christine
  13 november, 2011 at 19:47

  Tack för inspirationsbilderna!
  Samma här, gillar både rött och vitt. Brukar försöka hålla mig till att ha lite mera lantligt med rött i köket och vitt/silver i vardagsrummet. Men… det blir nog en blandning till sist 😉
  I år kommer vi troligen ha nåt extra härligt i köket till julen – åtminstone hoppas jag det! Du får se då sen 😉

  Hoppas ni haft en fin farsdag! Det har vi 🙂

 • Reply
  Ann-Christine
  13 november, 2011 at 20:07

  Det är nog något jag tjatat om i många, många inlägg 😉 Senast i Fabrikens tema om kök.

 • Reply
  Livet på Vestergård
  13 november, 2011 at 21:31

  Samma här det blir både rött och vitt till jul 🙂

 • Reply
  Camilla
  14 november, 2011 at 08:23

  Alltid lika inspirerande bilder på din blogg, får alltid lust att beställa både det ena och det andra 🙂 Här är nog rött den givna julfärgen men med betoning på silver och vitt till nyåret.

 • Reply
  Bitta
  14 november, 2011 at 09:13

  Varför välja när man kan ha både vit o röd jul 😉

 • Reply
  alegni
  14 november, 2011 at 14:39

  en tid hade jag nästan enbart blått julpynt, men det är utslängt sedan länge. nu kör jag nog med en hel del rött, det är trevligt som motpol till allt det "enfärgade" resten av året.
  fast vitt och silver är nog så himla fint!

 • Reply
  Hanna
  14 november, 2011 at 16:19

  Jag har samma "problem". Tror dock att det blir lite mera vitt och silver i år än tidigare… Vi har flyttat och i denna lägenhet tror jag att det passar bättre så. Väntar redan på att få börja pynta sådär smått.

Lämna ett Svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.