Tävling!

 

Det är ju så roligt med utlottningar, så vi kör en till nu så här i juletider. Denna gång är vinsten 8 st vita glöggmuggar med en röd stjärna på vardera sidan + en vit bricka som rymmer alla muggarna. Muggarna är samma modell som de jag visade i ett tidigare inlägg, men med lite annat mönster.

 

 

För att du ska ha chans att kamma hem den fina vinsten så ska du lämna en kommentar till det här inlägget (glöm inte att ange mailadress så jag kan kontakta dig vid ev. vinst). I kommentaren vill jag att du ska ge förslag på ett inlägg som du vill läsa på bloggen. Det kan vara ett specifikt rubrikförslag eller en kort beskrivning av ett visst tema, inredningsstil, designer, pryl eller nåt annat du skulle vilja läsa om (och det ska förstås tangera inredning eftersom det är bloggens tema). Jag kommer att publicera alla kommentarer först efter att utlottningen är avgjord. Lämna din kommentar senast söndagen den 4.12 kl 00.00 om du vill vara med i utlottningen.

 

 

P.S
Ni har ännu några timmar på er att delta i utlottningen av boken “Bli inredare”. Den pågår till kl 18.00 ikväll.

0 gillar
Glas & porslin Tävling

Du Kanske Också Gillar

65 Kommentarer

 • Reply
  Ann-Christine
  27 november, 2011 at 13:47

  Vet du vad? Faktiskt så måste jag få vinna den här tävlingen, för jag hittar inte nånstans glöggmuggar som faller mig i smaken!! Men dom här var riktigt söta 🙂

  Mitt rubrikförslag blir… Materialval – det är väl en bra utmaning? 😉

 • Reply
  Annika
  27 november, 2011 at 14:23

  hej
  Fin blogg, har följt den en tid nu o det är alltid trevligt med nya tips o ideer. Det skulle vara trevligt att läsa något om inredning av barn rum.
  Då speciellt något för pojkar efter som jag har en son i 6 års åldern.

 • Reply
  Linda
  27 november, 2011 at 14:34

  Jag skulle så gärna läsa ett inlägg om LAMPOR…och jättegärna några "insidertips" om t.ex. bra nätbutiker. Hittar typ noll utbud i Finland av t.ex. industrilampor och snygga fönsterlampor:( Nu har jag letat lampor åt hela huset i snart flera månader men är fortfarande ganska besviken eller så har jag bara inte hittat de rätta butikerna..Väntar på ett inspirerande inlägg;) God Jul i förskott!

 • Reply
  Susanne
  27 november, 2011 at 15:46

  Så fina muggar, dom vill jag dricka glögg ur! Du lyckas alltid hitta vackra ting, tack för inspirationen:)

 • Reply
  Djuret
  27 november, 2011 at 15:55

  Vill gärna va med i utlottningen.. jag önskar ett inlägg som handlar om alternativ till julgran.. skulle inte vilja ha en stor barrande julgran iår, men jag vill ändå ha "julmyset" som en julgran ger..

 • Reply
  mia
  27 november, 2011 at 14:06

  Trädgård/ Uterum

 • Reply
  Sofia
  27 november, 2011 at 14:08

  Skulle vilja läsa om förvaring! 🙂
  För till inredning hör ju liksom det här med förvaring, vart fixar man undan allt plotter (krimskrams, tidningar+böcker, kläder, leksaker m.m.) man samlar på sig när man inte vill ha det framme! Skulle vara roligt att se olika varianter och lösningar på förvaring som skulle göra att man (kanske) lättare håller ordning här hemma!

 • Reply
  Cecilia
  27 november, 2011 at 14:38

  Hej!

  Jag skulle gärna vilja se olika versioner på fina julgranar och lite tips på var man hittar fint pynt, skall ta in våran första riktiga gran i år så allt skall inhandlas från lampor, pynt, julgransfot och matta. Bra blogg du har annars!

 • Reply
  Christina
  27 november, 2011 at 13:36

  Skoj med tävling. 🙂

  Hittade din blogg av en slump, så har inte hunnit kolla in den så noga ännu. Men jag skulle gärna vilja läsa mer om snygg och praktisk förvaring. Jag tänker t.ex. förvaring för småprylar, viktiga papper osv. Annars så vore det kul med lite badrumsinredning, vi har ett väldigt litet badrum och är i behov av renovering av det. Skulle vilja ha lite tips på hur man kan få det ombonat i badrummet.

 • Reply
  Linda
  27 november, 2011 at 13:40

  Nu i juletider kunde du kanske skriva lite om julbelysning.

 • Reply
  Malin s
  27 november, 2011 at 17:01

  Hej!
  Jag skulle vara i desperat behov av ett inlägg om gardiner 🙂 har helt slut på fantasin när vi kommit såhär långt. Vad sätter man i dagens läge? Hissgardiner, gardiner som man trär på stången med stora ringar i, kappa, panelgardiner osv.
  Och om du behöver något ställe att testa gardiner så har vi snart vårt hus klart 🙂

  Malin

 • Reply
  Ida
  27 november, 2011 at 17:04

  Hejsan, har du inga före och efter bilder på något loppis-/auktionsfynd som du gjort? Gillar kreativa idér och hur man kan återanvända gamla ting!

 • Reply
  Camilla
  27 november, 2011 at 17:50

  naturligtvis vill jag vara med och tävla 🙂 Jättesöta muggar att servera glögg ur nu i juletider! Jag vill gärna se ett inlägg om jul- och nyårsdukningar för att själv få lite inspiration!

 • Reply
  Annika Nyman
  27 november, 2011 at 17:59

  Hej!
  Jag brukar oftast läsa dina inlägg då du presenterar någon butik eller annan lokal grej. Mera sånt! Och hemma hos är ju alltid inspirerande. Men mera lokalt! 🙂 design, butiker, personer, osv..

 • Reply
  Jenny Rönnqvist
  27 november, 2011 at 18:59

  Jag skulle gärna vilja att du skrev ett inlägg (med massor av bilder) hur dina/era julgranar har varit pyntade under årens lopp. Jag har alltid en bild i mitt huvud hur granen skall se ut när jag börjar klä den men slutresultatet blir aldrig riktigt så som jag tänkt mig.

 • Reply
  Sara
  27 november, 2011 at 19:17

  Jag skulle jättegärna läsa om (och se massa foton!) från "helt vanliga" människors sommarstugor. Det är ju så populärt här i trakten med skäristugor och jag har märkt att såna som kanske inte annars är så intresserade av inredning – de pysslar & pynjar och hittar på en massa smarta & snygga lösningar vid sina sommarstugor. Inte riktigt säsong just nu i jultider, men du ska väl blogga länge ännu? 😉

 • Reply
  Benita Skur
  27 november, 2011 at 19:39

  Det skulle va roligt att få nå tips om julgrans pyntandet. Känner att allt glitter och julgransbollar har hängt med så många år nu så det skulle va dags att förnya sej.

 • Reply
  Lisa
  27 november, 2011 at 20:08

  Jättefina glöggmuggar, dom skulle man gärna ha! 🙂

  Det gillar pysselinlägg mycket eftersom man får idéer hur andra gör och så kan man utveckla idéen till något eget. Sedan skulle jag också gärna läsa om vad man skall tänka på då man skall bygga hus. Hur stort hus behöver man egentligen och vad skall man satsa extra på?

 • Reply
  Anna.Lena
  27 november, 2011 at 20:10

  Jag har sökt länge efter en snygg klotrund lampa till tv-rummet på vinden. Orsaken till detta är att jag har två andra klotrunda lampor där uppe och saknar således en tredje. Kanske du kunde undersöka klotrunda lampor?

 • Reply
  Veronica Vikstrand
  27 november, 2011 at 20:41

  Hej!
  Tack för en intressant blogg 🙂 och hopas jag vinner nu, vilken fin vinst!
  Förslag på inlägg: Iittala (eller Hackman) produkter.Det finns många fina produket och vilka har du själv av dem?

 • Reply
  SK
  27 november, 2011 at 21:37

  Var ,hur förvara olika inrednings saker beroende på årstid? För man har ju inte fram alla saker samtidigt ,sen kanske man tröttnar på vissa vad gör man av grejorna då ?

 • Reply
  evamar
  27 november, 2011 at 21:47

  Gardintema! Absolut!

 • Reply
  Johanna
  27 november, 2011 at 22:24

  Jag skulle vilja läsa om hall och förvaring där! Vad gör man av alla barnvantar och mössor? Hur löser man det med skitiga overaller och våta, smutsiga vantar? Tips tack 🙂

 • Reply
  Monika
  27 november, 2011 at 23:03

  Kanske några tips på inredningstidningar, vilka är bra och mindre bra, olikheter likheter och så vidare…

 • Reply
  Jannica
  28 november, 2011 at 08:07

  Jag skulle vilja se idéer och bilder på annorlunda gardinlösningar, skulle vilja ha något fluffigt till vardagsrummet 🙂

 • Reply
  Jenni
  28 november, 2011 at 08:09

  Jag gillar bäst enkla tips på gör det själv-saker. Speciellt såhär i juletid är det roligt att sätta sig ner och pyssla.

 • Reply
  Camilla
  28 november, 2011 at 08:17

  Kul med en tävling igen! Tänkte föreslå "vårens inredningstrender" men det känns lite väl stort och allmänt. Något annat jag gärna skulle se bilder och tips på, visserligen nästan lika omfattande, är intressanta och fina barnrum, främst pojkrum.

 • Reply
  Camilla
  28 november, 2011 at 08:55

  Jag skulle gärna läsa inlägg om garage. Intressanta lösningar och ja, bara det att få se ett garage som är inrett.

 • Reply
  Sabina
  28 november, 2011 at 08:55

  jag är gärna med i utlottningen av glöggmuggarna. Hallbelysningen i taket har vi problem med, där har du att bita i 😉

 • Reply
  Anne
  28 november, 2011 at 11:10

  Jag tycker om den lantliga stilen och ett inlägg om den lantliga julen skulle inte vara helt fel. Härlig blogg du har! 🙂

 • Reply
  Marina
  28 november, 2011 at 11:42

  Mitt önskeförslag är nog "bara" de vanliga. Gillar mest inredningsbilder ur egna hemmet. Roligt att få små tips och ideér.

 • Reply
  Karina Haga
  28 november, 2011 at 12:59

  Hej!
  Söta muggar med bricka. De vill jag gärna vara med och tävla om. Jag är nyfiken på ert grovkök och bastu, därifrån har du ännu inte visat några foton ;o)
  Ha det bra!

 • Reply
  Katja
  28 november, 2011 at 14:24

  Hej A-L!

  Nu har du ju haft mycket som har med julen att göra och det hinner säkert komma mera, det som skulle vara intressant till vår/vintern sen då julen dansas ut så vore gardiner i olika slag, för mig så blir det ofta de som man hade före som åker upp igen.

  Tips på olika alternativ istället för kakel i köket, olika mellanskivor osv, var hittar man sånt??Kök överlag vore kul för vi skall renovera köket men… ja besluts ångest minst sagt 🙂

  Hemma hos är alltid kul och intressant.

  Ha det bra !
  Mvh Katja

 • Reply
  Tina S
  28 november, 2011 at 14:32

  Fortsätt gärna med "hemma-hos-reportage". Intressant att läsa hur folk resonerar kring inredning och hur de inreder.

 • Reply
  Johanna
  28 november, 2011 at 14:37

  Jag vill gärna delta i utlottningen och jag vill gärna läsa inlägg om hur mysiga sovrum!

 • Reply
  Pia
  28 november, 2011 at 16:32

  Kul med tävling! Jag skulle mycket gärna se ett inlägg om lyckade garage. Vi har funderat på hur vårt garage ska se ut i flera år och inte kommit på det ännu. Lite tips med ovanliga, finurliga och vackra lösningar skulle hjälpa oss på vägen!

 • Reply
  M
  28 november, 2011 at 18:35

  Jag är med och tävlar om dessa mysiga muggar 🙂

  Eftersom jag älskar att se gammalt blir nytt skulle jag uppskatta ett inlägg om detta! Gärna både något ovanligt som är svårt att fynda men även något av det lättare slaget som man lätt får tag i.

  Sen skulle det inte sitta fel om du presenterade t.ex. en keramik kurs eller något i den stilen! Har varit en upplevelse dessa hem och inredningsaffärer du presenterat. På en kurs kan man skapa det mesta men vissa kurser är man mindre insatta än andra.

  Tack för en trevlig blogg att vila ögat på!

 • Reply
  Susanna Bäck
  28 november, 2011 at 19:02

  Jag vill gärna se någon form av dukning… juldukning, nyårsdukning… Kanske födelsedagsdukning…

  Antingen din egen eller så inspiration kring det 🙂

  /Susanna

 • Reply
  ann
  28 november, 2011 at 19:52

  Hej!Trevlig blogg du har!Gärna med o tävlar, o jag skulle gärna vilja se olika inredningstips till tonårsrum.

 • Reply
  Ninette
  28 november, 2011 at 20:30

  Det är kanske ett lite svårt ämne för ett blogginlägg, men jag skulle gärna läsa lite mer om olika inredningsstilar i Finland. Skiljer dom olika trakterna sig, och kan man se vissa trender? Hur populärt är det med inredning i Finland egentligen? Andra idéer: Finska möbel o kläddesigners genom tiderna och deras inflytande på dagens inredning (jag vet nästan noll om sånt), DIY idéer till hemmet, skillnaden mellan retro och vintage 🙂

 • Reply
  Linda F
  28 november, 2011 at 22:13

  Jag vill att du bloggar om hur det på riktigt ser ut hos er en vanlig dag 🙂 Du vet; den nakna sanningen.

 • Reply
  Lyckoslanten
  29 november, 2011 at 06:52

  Jag tycker du har en fin blandning som du har just nu: egna hemmet, inredningsprylar, trender, hemma hos, pyssel. Fint med variation! 🙂

 • Reply
  Sabina
  29 november, 2011 at 08:24

  Var hittar man kvistarna med röda "bären" som syns på bilden?

  • Reply
   Anna-Lena
   29 november, 2011 at 08:35

   Kvistarna har jag köpt på Hemtex 🙂

 • Reply
  Bitta
  29 november, 2011 at 09:19

  Jag är inte så duktig på pyssel så jag skulle gärna läsa mera om sånt som du gör, lite mer detaljerat. (så jag kan försöka själv…)

 • Reply
  Hanna
  29 november, 2011 at 12:20

  Jag vill gärna ha mera pyssel och DYI inlägg. Sådant inspirerar mig massor. Och mera bilder från ert fina hem 🙂

 • Reply
  Nina
  30 november, 2011 at 00:19

  Din favorit inredningspryl i ert hus! (får vara fler) 🙂 Jag hittade nyss till din trevliga blogg å det ska bli trevligt att följa den! Jag sko gärna läsa å se foton från ert hem, en rundvandring.

 • Reply
  Jannike
  30 november, 2011 at 02:35

  "Tycker att du kan tipsa om julfint i badrummet. Badrummet är en plats man egentligen vistas på mer än man tror. Så varför inte göra det lite julmysigt där också så man njuter extra mycket då man badar badkar eller bara duschar."

  Och jag vill vinna muggarna för att jag har någon sorts förkärlek till Stjärnor. Min mailadress: Jannikesnellman@hotmail.com

  Tack för en fin blogg!

 • Reply
  @nette
  30 november, 2011 at 11:16

  Åh desssa behöver jag, mina har ju försvunnit i flytten =((( Nu dricker jag i kaffemuggar…… Vill verkligen vinna dem.

  Jag skulle vilja läsa om lite annorlunda gardinuppsättningar, längder som kappor….

  Kramar @nette
  anette.ahlin@yahoo.se

 • Reply
  Lotta
  30 november, 2011 at 11:58

  Hejsan! Vilka fina glöggmuggar. Dem vill jag försöka vinna. Jag skulle gärna höra om vad du tycker är det värsta i inredningsväg…

 • Reply
  Malin
  30 november, 2011 at 15:11

  Eftersom du har så bra smak när det gäller inredning, så skulle jag gärna vilja att du gjorde ett reportage om hur man smartas möblerar och inreder ett rum som skall delas av en flicka och en pojke.

 • Reply
  nina
  30 november, 2011 at 15:53

  hej!
  jag skulle gärna läsa mera om industristilen. Naturmaterial, grovt, grått, svart osv. Så snyggt just nu.

 • Reply
  Julia Nilsson
  30 november, 2011 at 16:45

  Åh, vad tjusiga muggar! De vill jag vara med och tävla om.
  Mitt bloggtips är Nyårsdukningar! Eller nya trendig prylar som kan vara fina att ha framme i januari när julsakerna åker bort.

 • Reply
  Monica
  30 november, 2011 at 19:05

  Tips på pyssel som man kan göra själv.

  God Jul/Monica

 • Reply
  andréa.
  30 november, 2011 at 21:10

  skriv om mattor! nu när valpen är rumsren känns det verkligen som om jag vill köpa nytt till hallen och vardagsrummet efter att ha levt utan nånting på golven i flera månader. men vad ska man köpa? helst inget ikea som suger åt sig allt. hjälp! 🙂

 • Reply
  Lotta
  1 december, 2011 at 09:26

  Jag vill väldigt gärna läsa mer om tapeter, målade väggar, fondväggar, kort sagt – hur väggarna kan se ut. Jag känner att jag gärna skulle göra om både i köket, vardagsrummet och i flickornas rum, men har ingen aning om hur. Idéer och olika förslag på hur det kan se ut vore trevligt, tycker jag.

 • Reply
  Mikaela
  1 december, 2011 at 11:49

  Det kommer ett skede när barnen (och föräldrarna) tröttnar på barnrummet och vill, ofta med små medel, försöka få det mera till ett rum för lite större barn eller kanske direkt redo för en tonåring. Det vore intressant att se hur folk löser det.

  Glad 2a andvent!

 • Reply
  Mikaela
  1 december, 2011 at 19:15

  Du har en alldeles underbar blogg, speciellt nu i juletider 🙂

  Jag skulle gärna läsa om du "inreder" med hjälp av mat? Du vet, funderar på hur julbordet ser ut osv? Dekorerar med hjälp av ätbara saker? osv.

 • Reply
  DIY: Juliga äpplen | Anna-Lena Nyfors-Norrgård bloggar om inredning
  2 december, 2011 at 10:26

  […] basen av era kommentarer i tävlingsinlägget så är det många av er som vill ha tips på olika DIY-projekt. För den som inte är insatt i […]

 • Reply
  Stickade julgransbollar | Anna-Lena Nyfors-Norrgård bloggar om inredning
  3 december, 2011 at 09:26

  […] Glöm inte att ni ännu har två dagar på er att vara med i utlottningen av glöggmuggarna! Det här inlägget postades i Böcker & tidningar, Detaljer, DIY, […]

 • Reply
  Heidi Nystrand
  3 december, 2011 at 18:56

  Jag skulle gärna vilja läsa om hur man målar möbler (gamla, nya…) på ett enkelt sätt. Inte alltför invecklat, med många spackelomgångar och slipningar, jag är så otålig nämligen!

 • Reply
  Gunilla Gustafsson
  4 december, 2011 at 23:17

  Oj nu är jag ute i sista minuten…hittade din blogg via ett blogginlägg om er bloggträff:)
  Gillar att läsa om inredningsdetaljer som man kan fixa själv, enkelt och billigt…gärna skapa nåt nytt av redan befintliga saker – återbruk:) Nu ska jag fortsätta läsa din blogg, hoppas på tur i utlottningen!!

 • Reply
  Vinnaren utsedd! | Anna-Lena Nyfors-Norrgård bloggar om inredning
  5 december, 2011 at 00:08

  […] er gärna tid att läsa alla kommentarerna i tävlingsinlägget – mycket intressant läsning! Jag tror bestämt att andra inredningsbloggare får hjälpa mig […]

 • Reply
  Favoritsak | Anna-Lena Nyfors-Norrgård bloggar om inredning
  30 januari, 2012 at 22:50

  […] jag bad er komma med förslag på önskeinlägg för ett tag sedan så var det någon som ville att jag skulle visa mina favoritprylar här hemma. Det finns flera […]

 • Reply
  Kicki
  12 november, 2015 at 00:29

  Hamnade på din sida , och hittade dessa underbara muggar, när jag letade efter inspiration till någon ny och innovativ julbelysnings dekoration ! Än har jag inte hittat något ! Vill gärna hitta något kul och annorlunda som man lätt kan skapa och sen sätta en julslinga i tex ! Sådana tips skulle jag gärna vilja se!

Lämna ett Svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.