Annorlunda julgran

 

Min mamma inspirerades av det här inlägget om en hängande kvist med julpynt istället för en vanlig julgran, så i år ser det ut så här hemma hos mina föräldrar.

 

 

Hon fäste tre kvistar av trollhassel på väggen och lät dem spreta åt lite olika håll. Dekorationerna består av röda bollar och stjärnor samt silverfärgade fåglar med vita fjädrar. Det var meningen att det skulle vara en ljusslinga i kvistarna också, men hon hann inte få tag i någon minislinga innan jul, så det tillkommer kanske senare.

 

 

Jag tycker det blev riktigt fint och nu är jag ännu mera sugen på att ha en hängande kvist jag också!

 

0 gillar
Jul

Du Kanske Också Gillar

7 Kommentarer

 • Reply
  Dot
  28 december, 2011 at 12:14

  Varför nöja sig med en kvist, när man kan ta in ett helt träd? och nu pratar jag inte om julgranen… nej. Jag behövde något på den där stora vita tomma väggen, släpade in några snygga björkkvistar och fixade ihop ett träd. I samma veva täckte jag en ljuskrona med björkris också.

  • Reply
   Anna-Lena
   28 december, 2011 at 15:47

   Det blev jättesnyggt med ett helt träd inomhus! 🙂

 • Reply
  Dot
  28 december, 2011 at 12:14

  och jag skulle ju ge dig länken till det gamla inlägget också med trädbilderna 😉 http://muskelsyrran.blogspot.com/2011/11/pysselkvallen.html

 • Reply
  Livet på Vestergård
  28 december, 2011 at 12:32

  Vilken fin ide´ ! Jag får ta och prova med min trollhasselkvist.

 • Reply
  Camilla
  28 december, 2011 at 15:44

  vilken fin idé och jättesnyggt resultat 🙂 När vi flyttade kastade jag mina trollhasselkvistar… Idag har vi bakat "din" kladdkaka med pepparkakssmak, doftar ljuvligt i köket men vi kommer att smaka först i morgon!

  • Reply
   Anna-Lena
   28 december, 2011 at 15:46

   Trollhassel är så fint, jag ska nog ha några såna kvistar nånstans snart tror jag. Hoppas ni gillar kladdkakan! Idag har jag bakat muffins med pepparkakssmak, ska snart provsmaka en 🙂

 • Reply
  Maria
  28 december, 2011 at 22:07

  Jättefint, såna kvistar vill jag också ha:-)

Lämna ett Svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.