Hängande julgran

I inlägget om alternativa julgranar skrev jag att jag funderat på att hänga upp en stor gren i taket och hänga julpynt i den, men det har inte blivit av i år. Trots att det antagligen vore mycket smart att ha en sådan variant just när man har småbarn i huset… Idag råkade jag få syn på den här bilden från Indiska – precis så här hade jag fantiserat att det skulle se ut. Snyggt eller hur?

 

 

 

Jag hade däremot inte tänkt placera kvisten ovanför matbordet, utan i vardagsrummet. Men nu får jag nog fokusera på att få ljuskronan klar innan julafton och inte dra igång något mera projekt…men ett annat år ska jag absolut ha en sådan här maffig kvist någonstans i huset!

 

0 gillar
DIY Dukningar Jul Matsal

Du Kanske Också Gillar

4 Kommentarer

 • Reply
  Seralias Stuga
  17 december, 2011 at 23:20

  Hej!
  Va fint! Jag har en kvist av syren med en ljusslinga i. Enkelt och vackert. I skyltfönstret på jobbet har jag halva mitt äppelträd (ett litet träd alltså 😉 ) Spraymålade det vitt, dekorerade med en ljusslinga och mina handgjorda snöflingor av vitlera.

  Hoppas du får en fin 4:de advent!

  • Reply
   Anna-Lena
   17 december, 2011 at 23:26

   Låter jättefint! Jag undrar fortfarande vilken butik du jobbar på…jag har inte lyckats luska ut det ännu. 🙂

 • Reply
  alegni
  18 december, 2011 at 09:13

  fint! jag har en stor kvist stående i garaget för ett dylikt projekt, men det blir nog inte förverkligat i år. vi får hoppas att det kommer fler jular. 😉

 • Reply
  Annorlunda julgran | Anna-Lena Nyfors-Norrgård bloggar om inredning
  28 december, 2011 at 10:41

  […] mamma inspirerades av det här inlägget om en hängande kvist med julpynt istället för en vanlig julgran, så i år ser det ut så här […]

Lämna ett Svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.