Irriterande

 

Vissa saker förstår jag mig verkligen inte på. Som till exempel varför det säljs julgransbollar utan snören! Finns det faktiskt någon som vill ha bollar utan band? Vad gör man med sådana? Det är ungefär som att sälja skor utan skosnören tycker jag. Det blir extra krångligt för köparen som då själv måste se till att skaffa lämpliga band eller snören för att få upp bollarna hängda.

 

 

Jag håller på och tillverkar en ljuskrona och trodde jag hade köpt allt material jag behövde. Bollarna beställde jag i en nätbutik och där framgick inte att de saknar band, så jag blev minst sagt lite förvånad och sur när jag öppnade paketet och såg att det bara fanns en tom ögla på bollarna. Så det blev en extra resa in till syaffären för att köpa några meter passande satinband. Få se om jag överhuvudtaget hinner får ljuskronan klar i år, eller så blir det först till nästa jul…

 

0 gillar
Jul Prylar

Du Kanske Också Gillar

6 Kommentarer

 • Reply
  En vacker vardag
  17 december, 2011 at 14:11

  Nå skall det vara handgjort, så skall det väl vara det från början till slut! Tänk vad irriterad du skulle vara om banden vore fel längd eller kvalitet. Nu får du ju välja så det blir precis som du vill ha det. Väntar på att få se resultatet!

 • Reply
  Christina
  17 december, 2011 at 16:34

  Jag förstår din irritation. Blev också lite lätt frustrerad när jag öppnade mitt paket med julgransbollar beställda från Jotex. Men banden fanns i en liten påse längst ner. Så nu är det bara det eviga pillandet med banden kvar då.. Åså pyntandet förstås.

  • Reply
   Anna-Lena
   17 december, 2011 at 17:10

   Ja, suck! Bolltillverkarna är tydligen av den latare sorten nuförtiden! 😉

 • Reply
  Susanna
  17 december, 2011 at 20:34

  På ett sätt förstår jag din frustration, men å andra sidan så har jag ibland stött på så konstigt fula band av dålig kvalité så man ändå behövt byta själv. Tror du i slutändan får det bättre så här 🙂 Varifrån är bollarna?

  • Reply
   Anna-Lena
   17 december, 2011 at 20:47

   Ja, kan hända du har rätt. Nu fick jag i alla fall band som matchade det andra bandet som kronan ska hängas upp i 🙂 Bollarna är från Wanilla Rose.

 • Reply
  Gunilla
  29 juni, 2015 at 20:03

  Snyggt Camilla! Enkel och stilig grund med varm och personlig touch. Gillar!

Lämna ett Svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.