Juldoft på flaska

 

Maison Belle är ett väldigt populärt märke, i alla fall i bloggvärlden. Jag fick upp ögonen för rengöringsprodukterna i de vackra flaskorna när jag började läsa inredningsbloggar för några år sedan. Flaskorna stod på var och varannan diskbänk och jag undrade länge vad som egentligen var tjusningen med dem, förutom den snygga förpackningen. Jag köpte diskmedlet och handtvålen för att testa och i början tyckte jag inte alls om doften. Men nu älskar jag den och använder inget annat diskmedel än Maison Belle.

 

 

Imorse läste jag ett inlägg i Sand´s Drömmar där Anna lovprisade rengöringsmedlet Christmas Clean från just Maison Belle. Jag hade ingen tanke på att köpa det, men när jag råkade få syn på den sista flaskan i hyllan i en inredningsbutik idag så var jag bara tvungen att köpa den, lättpåverkad som jag är… Nåja, det var i alla fall ett mycket bra köp! Några spraytag på spisen och diskbänken förde med sig en härligt julig doft av apelsin och kanel.

 

 

Maison Belle är en serie miljövänliga städprodukter från danska företaget Isabella Smith. Produkterna är framställda av så naturliga ingredienser som möjligt och slutprodukterna är inte testade på djur. Förpackningarna är 100% nedbrytbara. Alla produkter innehåller äkta eteriska oljor vilket uppges vara anledningen till att de doftar så gott. Produkterna är alltså skonsamma mot både natur och människor – något som blir allt mera viktigt för dagens konsumenter.

 

0 gillar
Hemma hos oss Jul Kök Tips

Du Kanske Också Gillar

3 Kommentarer

 • Reply
  Anna / Sand's Drömmar
  17 december, 2011 at 09:39

  Tack för länken snälla du 🙂 Kul att du gillar doften också!

 • Reply
  Milla
  17 december, 2011 at 21:09

  använder oxå dem, och älskar den där juldoften….varifrån köper du diskmedlet? såg att det kostar flera euro mer i inredningsaffärer än på prisma!! kul då prisma hade tagit in det=)

  • Reply
   Anna-Lena
   17 december, 2011 at 21:17

   Oj, jag har helt missat att det finns på Prisma! Jag har nog bara köpt på olika inredningsaffärer där jag råkat hitta det, bl.a. på Quriosa, Sisustus In och Säde.

Lämna ett Svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.