Några små horn

 

Jag har skrivit om trenden med horn tidigare, men hur snyggt och trendigt det än må vara så tror jag inte vi kommer att spika upp några horn på väggen här. Men för ett tag sedan råkade jag hitta en pryl med horn som passar in hos oss – nämligen en ljusstake.

 

 

En light-variant för oss som inte vågar ta trenden till den yttersta spetsen utan bara vill ha några små horn, som dessutom är lätta att flytta in i ett skåp när hornintresset svalnat.

 

 

Det är förstås inga äkta horn utan de är tillverkade i något slags konstmaterial, fråga mig inte vad. Själva ljushållarna var sneda och att få ljusen att stå rakt var en omöjlighet. Tills jag kom på en riktigt bra lösning – nämligen sinitarra (häftmassa eller vad heter det på svenska). Jag har nog inte ägt sinitarra sen jag var 15 år, men nu köpte jag en förpackning och tryckte en liten bit i botten på varje ljushållare. Jag tryckte fast ljusen och då gick det bra att justera dem så de blev raka och står stadigt.

 

0 gillar
Hemma hos oss Prylar Trender Vardagsrum

Du Kanske Också Gillar

7 Kommentarer

 • Reply
  joanna
  23 december, 2011 at 10:37

  Haha den där stod jag också och höll i handen, det var nära att den kom hem med mig men den lämnade just för att det exemplaret som fanns kvar var så vint och snett så ljusen skulle ha pekat åt alla olika håll, bra ide med sinitarra 🙂

  • Reply
   Anna-Lena
   23 december, 2011 at 10:46

   Ja, det såg inte snyggt ut när jag satte i ljusen först, men med sinitarra blev det riktigt bra! 🙂

 • Reply
  alegni
  23 december, 2011 at 16:31

  tyvärr hann jag inte få nån, men jag köpte en hjort som tröst i stället. maken tyckte den var onödigt kitchig, men det är hans uppfattning, det. 😉
  god jul till er alla!

 • Reply
  Anna / Sand's Drömmar
  23 december, 2011 at 09:24

  Såg den i hyllan där jag också men jag höll mig. Vill ju ha äkta tavara 🙂

 • Reply
  Alegni
  23 december, 2011 at 08:41

  Very nice, en sån skulle jag också kunna tänka mig. Var hittade du den?

 • Reply
  Saragunmarie
  30 december, 2011 at 14:45

  Tack för tipset, mina ljus pekar åt alla håll i horn-staken 😀

Lämna ett Svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.