Paketera

 

Gissa vad jag har gjort idag?

 

Just det – paketerat julklappar. Eller jag har faktiskt slagit in nästan alla julklappar redan för flera veckor sedan, men jag orkade inte lägga namnlappar och snören på dem just då, så det var det projektet jag var tvungen att ta itu med idag. Det är ingen favoritsyssla direkt och det hela försvårades aningen av att jag hade en “hjälpreda” på snart ett år som skulle hålla i just det bandet som jag höll i. Varje år tänker jag att jag ska göra snygga och dekorativa paket, men när jag väl börjar på så tycker jag det är så oerhört tråkigt så jag gör bara det gamla vanliga. Idag hamnade jag även att tjuvkika i några paket som jag hade glömt bort vem de tillhörde. Så min strategi rekommenderas inte – det är betydligt enklare om man lägger namnen på paketen redan när man slår in dem.

 

 

Den stora julklappssäcken är en favorit som rymmer många paket och jag önskar att jag hade minst en till likadan. För några dagar sedan köpte jag istället en julklappssäck i jute, men den är helt omöjlig att använda eftersom den stinker – usch! Så den har jag kastat ut i garaget. Nu börjar i alla fall julklapparna vara under kontroll, jag väntar bara på ett sista bokpaket som jag hoppas ska dyka upp inom de närmaste dagarna. Har ni läget under kontroll också?

 

0 gillar
Detaljer Hemma hos oss Jul Pyssel

Du Kanske Också Gillar

6 Kommentarer

 • Reply
  Linda
  20 december, 2011 at 22:21

  Ser att vi har likadana julklappssäckar! 🙂 Fina e dom!
  Jodå, julklapps situationen under kontroll! Bara några få saker kvar jag borde fixa..

  Kram linda

 • Reply
  Anna / Sand's Drömmar
  20 december, 2011 at 23:55

  NU är den det. Har suttit och paketerat sen barnen somnade. Gäsp.

  PS Vore kul om jag fick vara med i din länklista – du är med i min 🙂

 • Reply
  Lyckoslanten
  21 december, 2011 at 07:25

  Jättefin säck! Nu först börjar det bli dags att tänka på julklappar här. Kanske man ska åka och kolla in om det reas då! Ha det så gott!

 • Reply
  Camilla
  21 december, 2011 at 08:26

  De flesta börjar äntligen vara inslagna, brukar också tänka att jag ska slå in dem så där snyggt och stiligt men sen orkar jag inte, det är lättast att göra som man brukar. Verkligen fin julklappssäck du hittat!

 • Reply
  alegni
  21 december, 2011 at 09:24

  så är det för mig och julklapparna också. jag skulle vilja slå in dem fint, men det brukar inte bli av, för jag tror ändå inte att de flesta av mina mottagare bryr sig om hur paketen är inslagna. 😉
  jag väntar en försändelse från england, men annars börjar det se klart ut på paketfronten här också.

 • Reply
  Christina
  21 december, 2011 at 16:51

  Jo, nu äntligen har jag det. Skall paketera mina klappar ikväll har jag tänkt. 🙂

Lämna ett Svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.