Favoritsak

 

När jag bad er komma med förslag på önskeinlägg för ett tag sedan så var det någon som ville att jag skulle visa mina favoritprylar här hemma. Det finns flera saker som jag gillar lite extra mycket, så jag kommer säkert att göra flera inlägg på det här temat. Men vi kan börja i sovrummet där jag har en miniatyrmodell av en gammaldags provdocka stående på byrån. Det här var en sådan sak som jag visste att jag ville ha redan första gången jag såg den. Jag gick och fingrade på provdockan i en inredningsbutik flera gånger, men lät bli att köpa den eftersom jag tyckte priset var för högt. Lite senare hittade jag den till ett mycket bättre pris på nätet och då kunde jag inte motstå frestelsen längre. Så gör jag ganska ofta om det är någon dyrare sak jag vill ha – jag söker på nätet ett tag och ofta lyckas jag göra riktiga fynd.

 

 

Egentligen är det här inte bara en, utan två, favoritsaker. Halsbandet på provdockan är mitt bröllopshalsband och är av naturliga skäl en väldigt kär ägodel. Provdockan och halsbandet blev en “perfect match” i sovrummet. På väggen bakom byrån hänger en förstoring av vårt bröllopsfoto och där syns också halsbandet, så jag tycker det passar bra att ha halsbandet synligt just här.

 

 

Nu tänkte jag utmana alla er som har en blogg att skriva ett liknande inlägg om er favoritsak i hemmet. Det kan vara vad som helst, en möbel, prydnadssak eller nyttoföremål. Lämna sedan en kommentar till det här inlägget där du länkar till ditt inlägg. Då får vi andra ta del av era favoritsaker och kanske hittar man på det sättet en ny favoritblogg som man inte tidigare läst. Och ni som inte har en egen blogg är välkomna att berätta om er favoritpryl i kommentarsfältet om ni vill.

 

P.S. Jag har lagt till en ny kategori som heter “önskeinlägg” och där kommer jag att publicera alla inlägg som ni läsare har önskat. Det finns redan en del inlägg där, klicka här så ser ni dem alla. Jag plockar hela tiden idéer från listan med önskeinlägg, men i fortsättningen är det inte säkert att jag i varje inlägg skriver ut att det är just ett önskeinlägg. Därför skapade jag en skild kategori så att ni enkelt kan se vilka inlägg som hör dit.

0 gillar
Detaljer Hemma hos oss Prylar Sovrum Utmaning

Du Kanske Också Gillar

10 Kommentarer

Lämna ett Svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.