Idag

 

Dagens program gick väldigt mycket ut på det här.

 

Ett gäng mammor och barn förgyllde vår eftermiddag med skratt och lek. Och ikväll fortsatte vi på samma tema – kladdkaksmuffinsen var helt enkelt för goda för att inte ätas upp! Idag invigdes också de nya kaffemuggarna som jag fick av tomten i år – förlåt, ifjol menade jag.

 

 

Om någon är sugen på kladdkaksmuffinsen så hittar ni receptet här. När jag är på jakt efter nya recept brukar det alltid sluta med att jag gör något av Leilas maffiga bakverk. Det är sällan det går fel då.

 

0 gillar
Dukningar Glas & porslin Hemma hos oss Mat & bak Recept

Du Kanske Också Gillar

5 Kommentarer

 • Reply
  Anna / Sand's Drömmar
  26 januari, 2012 at 22:27

  Ja, det där receptet slår aldrig fel. Jag fyller dem alltid med vaniljkvark och bär, så känns de inte lika mastiga som med grädde.

  • Reply
   Anna-Lena
   26 januari, 2012 at 22:44

   Låter gott med vaniljkvark, det måste testas! Fast jag tyckte grädde funkade bra också, jag gillar mastiga saker 🙂

 • Reply
  Pia
  26 januari, 2012 at 22:34

  Kanske det var tur att jag missade tillfället, tror att godsaksstrejken skulle ha brutits… Allvarligt talat skulle det nog ha varit trevligare att vara med än att vara hemma med sjuk hals. Ha det så bra!

  • Reply
   Anna-Lena
   26 januari, 2012 at 22:45

   Ja, vi var nog några som bröt vår godsaksstrejk idag tror jag 🙂 Men undantag får man göra ibland! Krya på dig!

 • Reply
  Nina
  26 januari, 2012 at 23:52

  Mmm, skulle passa bra med såna muffins till helgen. Ska nog kolla in receptet. Vacker julklapp där också!
  Tiramisumandlarna köpte jag på Prisma, dom finns på samma ställe som nötter och torkad frukt.

Lämna ett Svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.