Vårens trender

 

Redan i mellandagarna fylldes postlådan av postorderföretagens vårkataloger. För mig brukar katalogerna vara det första mötet med den kommande säsongens nyheter, butikerna i stan brukar inte vara lika snabba med att plocka fram nya produkter. Katalogerna lockar med vackra bilder och försöker få oss att byta ut både inredning och kläder till ljuva pasteller eller starka chockfärger. Själv har jag inte lika bråttom som många andra att städa undan julen, utan pyntet får hänga med åtminstone ett tag till. Men visst blir man sugen på att att förnya lite…en ny kudde är ju till exempel aldrig fel.

 

 

Det finns tydliga trender inom inredningen just nu och den som syns allra mest är den industriella, avskalade stilen med naturmaterial i en dämpad, jordnära färgskala. Men även det romantiska, blommiga och pastellfärgade hänger fortfarande med och får som vanligt ett uppsving på våren. Lägg till en mera färgstark stil med retromönster så har du koll på de populäraste stilarna. Ombytlig som jag är så gillar jag såklart alla ytterligheterna lika mycket och jag kommer nog att blanda alla stilarna här hemma, förutom de riktigt starka färgerna som jag högst antagligen inte vågar mig på i år heller.

 

 

Det är inte fråga om så mycket nya trender just nu, utan det verkar vara samma stilar som vi sett det senaste året som ännu hänger med. Fint, men jag saknar nog lite fräscha och annorlunda idéer – det känns som om man sett allt det här i flera säsonger redan.

 

 

Foton: H&M Home och Ellos

0 gillar
Industriellt Inredningsstilar Inspiration Önskeinlägg Trender

Du Kanske Också Gillar

1 Kommentar

  • Reply
    Anna / Sand's Drömmar
    4 januari, 2012 at 10:08

    I H&M:s white rustic kollektion hittade jag en del fint, men annars blir det en ganska billig vår tror jag för mig!

Lämna ett Svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.