Behöver du nåt från Ikea?

 

Min mamma ringde för ett par timmar sedan och ställde just den frågan. Och visst behöver man alltid nåt från Ikea! Frågan är bara vad! Hur många gånger har jag inte under de senaste månaderna tänkt att nu borde jag åka till Ikea och köpa det ena och det andra, men just när hon ringde var det helt tomt i skallen. Forsla-skålarna kom jag ihåg eftersom jag bloggat om dem alldeles nyligen, men de skulle inte komma till butikerna före april. Så gissa om jag blev glad när mamma ringde igen och sa att skålarna fanns i butiken redan nu! Snart kan jag äta glass ur de här vackra stengodsskålarna.

 

 

Efter lite funderande kom jag på att vi behöver nya stolar och ett bord till lekstugan eftersom vi flyttat in det förra möblemanget till ena barnrummet. Tyvärr finns inte favoritserien Leksvik längre i sortimentet, men efter en snabb titt på deras hemsida såg jag att det finns en ny modell som heter Sundvik nu. Så en beställning på två stolar och ett bord blev det också.

 

Efter ännu en stund kom jag ihåg att det saknas en golvlampa och en bordslampa till pojkrummet också. Kollade hemsidan igen och ringde mamma med nya instruktioner. Nu hoppas jag att jag kommit ihåg allt vi “behöver” så att jag inte vaknar mitt i natten och kommer på fler saker! Det är inte läge att glömma något när man har ca tre timmars avstånd till närmsta Ikea!

 

Bilder: Ikea

0 gillar
Allmänt Glas & porslin Möbler

Du Kanske Också Gillar

13 Kommentarer

 • Reply
  Ann-Christine
  16 februari, 2012 at 14:25

  Har lite samma bekymmer själv just nu…
  Ska lämna en "beställning" tills lördag, men har sån beslutsångest så det är inte klokt.
  Sku gärna ha dom där fina rosa skålarna jag också 🙂

  • Reply
   Anna-Lena
   16 februari, 2012 at 14:38

   Du har i alla fall några dagar på dig att fundera! Jag hade typ en timme på mig att komma på allt jag skulle ha! 🙂

 • Reply
  Lis-Britt
  16 februari, 2012 at 15:26

  Oj så sant. Jag har också hela tiden nåt jag behöver men sen när det kommer till skott,
  typ som nu på lördag då sonen passerar Haparanda, ja då hittar jag inget jag måste ha.
  Konstigt fenomen. Skålarna verkar hur fina som helst men då tycker jag att det är fel storlekar. Man är aldrig nöjd, inte ens med IKEA 🙂

  • Reply
   Anna-Lena
   16 februari, 2012 at 15:40

   Ja, jag är lite fundersam ang. skålarnas storlek också, men jag ger dem en chans. De har lite mindre diameter och är kanske lite högre än jag hade tänkt mig. Du hinner säkert kolla genom hemsidan innan lördagen så kanske du kommer på vad det var du skulle ha därifrån 🙂

 • Reply
  alegni
  16 februari, 2012 at 17:24

  attans, om jag vetat det. jag skulle nödvändigtvis behöva få hem ett påslakan och två dynvar därifrån… 😉

  • Reply
   Anna-Lena
   16 februari, 2012 at 17:50

   Äsch då! Jag visste som sagt inte om det på förhand heller.

 • Reply
  lyckobo
  16 februari, 2012 at 18:23

  Fina instruktioner, skålarnas färg är heeelt ljuvlig!!! Skulle själv behöva två Ektorp-fåtöljer till arbets/tv-rummet, men plånboken ger inte med sig ännu…fast vi måste ju sälja kastrullskåpet vi har där för att få fåtöljerna att rymmas in, så då hade man kanske råd.. 😉
  Ha det bra!

  • Reply
   Anna-Lena
   16 februari, 2012 at 18:31

   Det är så man ska göra för att finansiera nyinköp – sälja det gamla! 🙂

 • Reply
  Christina
  16 februari, 2012 at 18:28

  Vad kul att du får skålarna, för de är verkligen snygga. 🙂

  • Reply
   Anna-Lena
   16 februari, 2012 at 18:31

   Ja, jag älskar färgen! Hoppas de är lika fina i verkligheten då!

 • Reply
  Camilla
  16 februari, 2012 at 21:17

  då blir det nog att avnjuta glass i helgen för dig :)) Skålarna är riktigt fina!

 • Reply
  En Vacker Vardag
  16 februari, 2012 at 22:30

  Vad gulligt av din mamma att Ikea shoppa åt dig! Skålarna ser härliga ut, de är vackra när de är sådär litet randiga i ytan. Glassen smakar säkert utmärkt i dem!

 • Reply
  Nina
  18 februari, 2012 at 09:12

  Ha ha, jag känner igen mig där! Man vet man måste passa på och då står det helt stilla i huvudet. Men du hann ju få mycket! Skålarna är jättefina.

Lämna ett Svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.