Snabbt fixat

 

Någon som kan gissa vad det här ska bli?

 

För ett tag sedan köpte jag en vit, ganska alldaglig taklampa till barnrummet som vi håller på och inreder. 70% rabatt är svårt att motstå, så jag köpte lampan och tänkte att jag kunde piffa till den lite med enkla medel. Jag köpte en meter ljusblått pompom-band för några euro och nålade fast längs med lampskärmens kant. Voilà!

 

 

Lite roligare blev den i alla fall! Jag använde sådana små nålar som det brukar finnas mängder av i herrskjortor för att fästa bandet. Jag kunde ha limmat fast det också, men jag ville inte förstöra skärmen. När jag tröttnar på bandet är det enkelt att dra bort nålarna utan att det lämnar synliga märken. Det här var antagligen det snabbaste och enklaste pysselprojekt jag någonsin gjort – det tog ca 5 minuter – och resultatet blev jag riktigt nöjd med.

 

0 gillar
Barnrum DIY Hemma hos oss Lampor & ljus Makeover

Du Kanske Också Gillar

5 Kommentarer

 • Reply
  Maria
  1 februari, 2012 at 22:38

  Var hittade du den lampan?:)

  • Reply
   Anna-Lena
   1 februari, 2012 at 22:41

   Från Ellos. Men jag såg den inte där när jag kollade längre, jag beställde den före jul.

 • Reply
  Livet på Vestergård
  2 februari, 2012 at 09:56

  Blev jättefint! Praktiskt att du kan ta bort bandet sen och byta när du känner för det.

 • Reply
  Jessi
  2 februari, 2012 at 15:34

  Smart 🙂 Tack för tipset. Nu vet jag vad jag ska göra med den vita oanvända lampskärmen som bara dräller i förrådet. Den är förresten nästan identisk med din och säljs i olika storlekar på Ikea. Som tips 🙂

 • Reply
  lyckobo
  2 februari, 2012 at 21:08

  Så gulligt! Enda som behövs är lite kreativitet, och det har du i mängder!
  Ha det så bra!

Lämna ett Svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.