Vårlängtan

 

Jag har inte plockat fram några pasteller eller vårtextilier ännu – våren känns väldigt långt borta just nu. Denna vecka har temperaturen legat på -25 varje dag och då börjar man onekligen längta efter våren. Så jag inspireras och influeras av det jag ser i tidningar och på nätet. En bild tilltalar mig mer än alla andra just nu och det är den här från Svanefors. Den sammanfattar hur jag vill ha det i mitt hem i vår.

 

 

Här finns många element som jag gillar – den milda rosa färgen blandat med lite vitt och ljusgrått, volanger, rotting, maffiga ljusstakar, tavla med text och järnstolar. Romantiskt och feminint uppblandat med lite grövre material med industrikänsla. I mitt tycke den största trenden just nu. Eller i alla fall den trend som jag väljer bland alla de trender som råder. Den här bilden ska jag använda som inspiration för hur vårt vardagsrum ska se ut i vår. Den milda rosa färgen är ett absolut måste för mig i vår och den ska jag försöka få in på ett eller annat sätt. Jag har redan en idé på gång tror jag…

0 gillar
Gardiner Inspiration Trender

Du Kanske Också Gillar

4 Kommentarer

 • Reply
  alegni
  5 februari, 2012 at 08:43

  väldigt tjustigt rum, det där! jag ska ha nya gardiner till sovrummet NU, men har svårt att hitta något. undrar hur rosa drömmarna skulle bli om jag skaffade rosa gardiner…
  skön söndag!

 • Reply
  Ann-Christine
  5 februari, 2012 at 09:34

  Även jag jättegillar bilden! Har redan tummat på dom där gardinerna och kuddarna 🙂 Men ifall jag hade dom skulle dom nog inte hamna i vardagsrummet.
  Gillar dom svarta detaljerna i bilden.

 • Reply
  Anna-Lena
  5 februari, 2012 at 10:58

  Jag kommer inte att ha rosa gardiner heller (tror jag) utan det rosa kommer att hamna på ett annat ställe i vardagsrummet. Men gardinerna är väldigt snygga, gillar volangerna upptill.

 • Reply
  Ann-Kristin
  5 februari, 2012 at 14:04

  Snyggt!Rummet ger ett lugnt och rofyllt intryck helt klart…

Lämna ett Svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.