Lugnt

 

Det har varit lugnt på bloggen i helgen eftersom det varit betydligt stressigare i verkliga livet. Det är alltid mycket som ska hinnas med på helgerna och tidsoptimist som jag är så planerar jag ofta in betydligt flera saker än vad som är realistiskt.

 

Den här tavlan är omöjlig att gå förbi utan att få Niklas Strömsteds gamla 90-talshit på hjärnan. Jag går konstant och nynnar den här hemma.

 

Imorgon utlovar jag lite mera action här, då ska nämligen en rolig sak firas! Och tusen tack för era snälla kommentarer i förra inlägget! Det är så roligt att ni är så många som tar er tid att skriva några rader! Kika gärna in imorgon – vem vet, det kanske till och med blir en liten utlottning då!

 

0 gillar
Allmänt Hall Hemma hos oss Tavlor

Du Kanske Också Gillar

Ingen Kommentarer

    Lämna ett Svar

    Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.