Rummet brevid

 

För några helger sedan besökte jag en öppet hus-tillställning vid Madicken´s frisörsalong i Smedsby utanför Vasa. I salongen jobbar två väninnor som även har ett stort intresse för inredning.

 

 

Bredvid salongen finns ett litet extra rum som tidigare inhyste en annan företagare, men när hon avslutade sin verksamhet blev rummet tomt. Då började väninnorna fylla det extra rummet med allehanda inredningsprylar som de själva rustat upp och rummet fick namnet “Rummet brevid”.

 

 

Tjejerna gillar att restaurera och måla om gamla möbler och de pryder ofta möblerna med snirkliga texter. Det finns även annat än möbler i det lilla rummet, allt från ljusstakar och lampor till gardiner och några enstaka klädesplagg.

 

 

Rummet brevid har öppet när frisörsalongen är öppen. De har inte marknadsfört sin verksamhet på annat sätt än genom Findit-annonser, en blogg och en nystartad Facebook-sida.

 

 

De flesta möbler kan kategoriseras som shabby chic eller lantliga och det mesta går i vitt, men det finns även en del svarta inslag. Ofta finns möblerna endast i ett enda exemplar.

 

 

 

0 gillar
Inredningsbutiker Lantlig inredning Möbler

Du Kanske Också Gillar

1 Kommentar

  • Reply
    carina holm
    15 mars, 2012 at 08:55

    Tusen tack för den fina bild samman sättningen av vårt största nöje, hoppas inspirationen vaknar till liv och vi får mycket besök p.g.a den. ha en trevlig vår! hälsningar carina holm

Lämna ett Svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.