Washi tejp i inredningen

 

Idag tänkte jag visa några inspirationsbilder på vad man kan använda washi tejp till. För er som missade första inlägget om den härliga tejpen så kan ni läsa det här. Washi tejp kan användas till så mycket annat än pyssel och scrapbookingprojekt och det har blivit riktigt trendigt att använda tejpen i inredningen nu. Det är bara fantasin som sätter gränser för hur tejpen kan användas. Man kan t.ex. dekorera en pennburk eller ljusstakar, gör små vimplar på sugrören till barnkalaset eller använda tejpen till att göra ett riktigt konstverk på väggen.

 

 

Piffa upp blomvaserna med tejp i olika vårfärger, gör små flaggor att sticka i muffinsen eller tejpa ett snyggt mönster på presentasken.

 

 

Använd tejpen till att göra en girlang till kalaset eller testa ett nytt sätt att dekorera årets påskägg. Definitivt en barnvänlig variant av påskpyssel, det är enkelt även för de minsta barnen att riva av tejpen och klistra fast den på ägget.

 

 

Jag återkommer till washi tejpen ännu en gång inom kort och i det inlägget lovar jag att visa hur jag själv har använt tejpen i inredningen. Ett exempel kan ni redan se i det här inlägget där jag tejpade upp några kort i grovköket med washi tejp.

 

Foton: Pinterest

0 gillar
Detaljer DIY Inspiration Pyssel Trender Washi tejp

Du Kanske Också Gillar

9 Kommentarer

 • Reply
  Camilla
  7 mars, 2012 at 06:29

  tack för ett inspirerande inlägg, blir att köpa hem några rullar washitejp 🙂 Har du själv beställt tejpen eller finns den på Sinooperi? Ha en bra dag!

 • Reply
  En silverkantad vardag
  7 mars, 2012 at 06:35

  Härliga inspirationsbilder, bra dessutom med idéer som också små fingrar kan förverkliga. (Läste artikeln igår om dig och beundrade de fina bilderna från ert hem, du kan verkligen detdär med inredning, så snyggt överallt! Vet också att ert hus utifrån är jättefint eftersom en liten fågel pekade ut det och berättade att du är släkt med maken.)

  • Reply
   Anna-Lena
   7 mars, 2012 at 12:07

   Tack så mycket, vad snäll du är! 🙂 Ja, det var någon som berättade för mig för ett tag sedan att du är gift med min släkting 🙂

 • Reply
  Ida
  7 mars, 2012 at 09:38

  varifrån köper du tejpen, nätet eller från någon butik i Vasa? Verkar intressant 🙂

 • Reply
  Jaana
  7 mars, 2012 at 11:22

  Finns washi tejpen att köpas i butik eller beställer du från någon webbutik?

 • Reply
  Anna-Lena
  7 mars, 2012 at 12:11

  Jag har köpt mina tejprullar från Teippitarha http://www.teippitarha.fi/index.php
  Pack it har också washi tejp: http://shop.packit.fi/washi-tape-c-114_128.html?osCsid=ovvrvqebupbajv66gk57afcv66

  Jag har tyvärr inte sett tejpen i någon butik i Vasa (fast kanske Tiimari skulle kunna ha?)

 • Reply
  Angelica
  7 mars, 2012 at 15:49

  Tack för ett inspirerande inlägg. Kanske något man skulle satsa på till 5 -års kalaset det där. Själva födelsedagsbarnet kan ju till och med själv vara med och pyssla 🙂

  • Reply
   Anna-Lena
   7 mars, 2012 at 16:03

   Kul att du gillade det! Ja, en 5-åring klarar bra av att pyssla med washi tejp, det har vi testat flera gånger här.

 • Reply
  Lyckoslanten
  7 mars, 2012 at 20:05

  Jag köpte washitejp på Blossom i Karleby för några veckor sedan, men hade totalt glömt bort det där. Tack för inspirationen! ♥

Lämna ett Svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.