Hej då, påsken!

 

Påsken 2012 firades som de flesta andra påskar – relativt lata dagar i sällskap av familj och vänner. De dagar som vi inte haft något program har det varit skönt att “bara vara” – något som man hinner med alldeles för sällan nu för tiden. I år har det av någon anledning blivit mera påskpynt än vanligt i vårt hus, men i morse var jag trött på påsken så då packades allt pynt ner i lådan igen.

 

 

Eftersom jag var i fixartagen så fortsatte jag med att göra vardagsrummet lite mera vårigt. Ljust rosalila kommer att vara accentfärg där nu under några månader. Tidigare har det bara varit vitt, beige och brunt där, så det känns lite ovant med den här färgen. Fler bilder från andra vinklar får ni se en annan dag.

 

 

För några månader skrev jag om favoritprylar i hemmet och då hade jag tänkt göra ett inlägg om den vita vikskärmen som syns på fotot, men jag glömde bort det då. Den är en av mina absoluta favoriter i hela huset och den förtjänar ett lite extra omnämnande. Vi har monterat fast en liten lampa långt nere på baksidan av skärmen och på kvällen lyser den upp det fina mönstret och skapar ett vackert sken. Den är tillverkad i mangoträ och är rejäl och stabil. Jag köpte den från Ellos för några år sedan, men den finns fortfarande kvar i deras sortiment. Skärmen finns även i svart och om jag bara hittade en ledig vrå för den så skulle jag beställa en till genast.

 

0 gillar
Hemma hos oss Kuddar & dynor Påsk Vardagsrum

Du Kanske Också Gillar

7 Kommentarer

 • Reply
  Karin
  10 april, 2012 at 09:24

  Ja, det är kul att plocka fram jul- och påsksaker men sen är det lika skönt att plocka undan det igen, ska rensa bort mitt idag tror jag (om jag får för barnen=).

 • Reply
  Livet på Vestergård
  10 april, 2012 at 11:16

  I går fick jag bråttom att plocka bort de få påsksaker jag haft framme. Kände att det räckte då.
  Ännu har inte pastellerna kommit fram i vårt vardagsrum men om vädret bara blev lite mera vårlikt så kommer de säkert fram 🙂

  • Reply
   Anna-Lena
   10 april, 2012 at 11:17

   Ja, jag hoppas att vädret svänger snart också! Orkade inte vänta med att plocka fram pastellerna längre! 🙂

 • Reply
  Linda
  10 april, 2012 at 18:47

  Roligt att du nämner skärmen. Så fort jag såg fotot lade jag märke till just den. Vi har ju också en, som vi också beställde för flera år sedan från Ellos. Levererades ända fram till dörren med en stor långtradare! 😀 Den är faktiskt också en av mina stora favoriter i hemmet!

  Fina påskbilder! Hoppas ni haft en skön helg!

  Kram Linda

  • Reply
   Anna-Lena
   10 april, 2012 at 20:08

   Ja, jag minns att jag sett en likadan i din blogg, var det kanske i klädrummet? Jättefin är den!

 • Reply
  Ann-Christine
  11 april, 2012 at 11:17

  Du har nog så jättefint hemma! Jag gillar också skärmen och har kikat på den (skulle passa min stil) men har ingen plats för den, buhuuu!

 • Reply
  Josefine
  11 april, 2012 at 22:23

  Jag gillar verkligen den rosa/lila färgen på kudden du har i soffan! Den passar så bra med det gråa fårskinnet 🙂 Hoppas du får en trevlig kväll! hälsn. Josefine

Lämna ett Svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.