Maskulin tvåa

Visst är det intressant att kika in och se hur kändisar bor? Speciellt sådana som jobbar med inredning och design, eftersom de för det mesta har väldigt speciella och personligt inredda hem. Den här lägenheten tillhör en tv-personlighet från Sverige – kan du gissa vem? Tvåan på Sveavägen i Stockholm är till salu just nu och jag tänkte passa på att visa några inspirerande bilder därifrån.

 

 

 

 

Det mesta i lägenheten går i vitt och svart och det finns mängder av intressanta detaljer att fästa blicken på. Som till exempel de udda stolarna runt matbordet i köket. Här samsas Verner Pantons plaststolar från 60-talet med Tolix-stolar och snirkliga stolar i romantisk stil. I taket hänger en rolig mix av olika lampor.

 

 

 

 

Jag gillar kökskaklet – fast själv skulle jag nog vara för feg för att våga lägga så små kakelplattor på så stort utrymme.

 

 

 

 

Badrummet går i samma stil och det här är min favoritbild. Ett sånt här badrum skulle jag inte tacka nej till. Speciellt snygga tycker jag att de inbyggda, kaklade hyllorna ovanför wc-stolen är.

 

 

 

 

Den här delen av lägenheten kallas för “lounge” och visst kunde man slänga sig en stund där på divanen. Även här finns massor med roliga detaljer att titta på, som tavelväggen eller cykeln som står parkerad längs med ena väggen.

 

 

 

 

Det är en relativt liten lägenhet, bara 39 kvm, men den ser väldigt välplanerad ut och verkar rymma allt man behöver, som t.ex. en liten datorhörna med smart förvaring runtom.

 

 

 

 

Sängen döljs enkelt bakom ett svart draperi som går från golv till tak. Så, är det någon som kan gissa vem som ligger bakom inredningen i den här lägenheten? Kanske inte det lättaste, men svaret är den duktiga inredaren Jimmy Schönning. Många av er känner säkert till honom från bl.a. Äntligen Hemma på TV4.

 

Bilder: Gripsholms fastighetsförmedling och Jimmy Schönnings blogg.

0 gillar
Arbetsrum Badrum Industriellt Kök Modern inredning Sängar Sovrum TV-program

Du Kanske Också Gillar

8 Kommentarer

 • Reply
  Marina
  26 april, 2012 at 12:40

  Killen gillar verkligen svart och vitt! Håller med om småkaklingen i köket. KÄnns lite som att vara instängd i ett rutigt kollegieblock. 😉

  Tack för en fin blogg! Såg att du skrev om Maison Belle för några dagar sedan. Kika gärna in på min nyöppnade butik för att få mer inspiration. Jag har nämligen nördat in på enbart lyxiga städprodukter… http://www.renlyx.se

 • Reply
  Nina
  22 april, 2012 at 22:03

  Tänka sej, jag gissade rätt direkt!! 🙂

 • Reply
  Rockmom
  22 april, 2012 at 22:05

  Jag gissade det genast jag såg första bilden 🙂
  Det var liksom så mycket han över de där lamporna och texten på kylen.
  Håller med om att det är snyggt!

 • Reply
  Anna-Lena
  22 april, 2012 at 22:14

  Oj, det var duktigt av er! 🙂 Jag skulle nog inte ha kunnat gissa det bara på basen av bilderna.

 • Reply
  Fem i vårt hem
  23 april, 2012 at 13:32

  jeei, jag också gissade rätt på första bilden…. Vackert hem!

 • Reply
  Linda
  23 april, 2012 at 14:44

  Kunde inte gissa mig till vems hem det var. Men riktigt snyggt är det iallafall! 🙂

 • Reply
  En silverkantad vardag
  24 april, 2012 at 06:30

  Verkligen en välplanerad lägenhet, snygg dessutom!

 • Reply
  Snygg etta | Anna-Lena bloggar om inredning
  29 april, 2012 at 22:56

  […] samma stil som Jimmy Schönnings kök som jag bloggade om för ett tag sedan, men köksluckorna i obehandlat trä sticker verkligen […]

Lämna ett Svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.