Snygg etta

 

Att möblera en liten etta är inte det lättaste eftersom sängen oftast måste placeras i vardagsrummet. Jag råkade snubbla över några bilder på en riktigt fin och smart lösning där man skapat en avskild liten hörna för sängen med hjälp av betongblock.

 

 

Den oregelbundna betongmuren gör att det blir ett extra rum i vardagsrummet utan att göra det instängt eller trångt. Det känns fortfarande öppet och luftigt eftersom betongväggen endast är halvhög.

 

 

Köket i den här lägenheten är också av det ovanligare slaget så jag lägger in några bilder på det också som inspiration.

 

 

Lite samma stil som Jimmy Schönnings kök som jag bloggade om för ett tag sedan, men köksluckorna i obehandlat trä sticker verkligen ut här och bildar en fin kontrast till den annars ganska industriella och råa stilen.

 

 

Kanske inget kök jag skulle välja själv, men jag gillar att titta på sånt som är långt ifrån min egen stil. Alltid finns det någon liten detalj som tilltalar mig och gör mig intresserad.

Bilder: Sight.se

0 gillar
Kök Modern inredning Sovrum Vardagsrum

Du Kanske Också Gillar

6 Kommentarer

 • Reply
  En silverkantad vardag
  30 april, 2012 at 06:32

  Snyggt med den extra väggen! Kan riktigt se framför mig hur mycket sonen skulle gilla att bygga om och bygga igen, bara för att se om det går och för att se om det är bättre på nåt annat sätt 😉

 • Reply
  Christina
  30 april, 2012 at 17:42

  Vad häftigt och köket kändes så stort!

  • Reply
   Anna-Lena
   30 april, 2012 at 17:46

   Ja, det tyckte jag också! Men lägenheten är bara 40 kvadratmeter så det kan inte vara speciellt stort.

 • Reply
  Joanna
  3 mars, 2013 at 19:29

  Var köper man murväggen? Blev ju totalt nerkärad i den.

  Tack/
  joanna

  • Reply
   Anna-Lena
   3 mars, 2013 at 19:34

   Det är nog inget som finns att köpas färdigt, utan den är säkert gjord på plats av vanliga betongklossar skulle jag gissa. På byggvaruhusen kan man köpa betongklossar så det är bara att fundera ut en bra design på murväggen och räkna ut hur många klossar som går åt. 🙂

   • Reply
    Joanna
    3 mars, 2013 at 19:47

    Tack 🙂

Lämna ett Svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.