Pysselhörna

 

Vad gör man en lördagskväll när minstingen somnat och resten av familjen befinner sig i Sverige? Jo, man leker en stund på datorn och ser om man fortfarande kommer ihåg hur man gör animationer (det var ett tag sedan sist). Och jo, det kom jag ihåg! Det var till och med så roligt så jag gjorde två stycken med bilder från Agnes pysselhörna.

 

 

Skrivbordet köpte jag på Findit ifjol och det finns även en stol som hör till, men den är lite för låg för Agnes. Pallen i asiatisk stil från Cannelle är mera lagom höjd åt henne och är dessutom lätt att skuffa under skrivbordet när den inte används. Den är lite vitare nyans än skrivbordet, men man får inte vara alltför noga (som min mamma brukar säga åt mig när jag är petig med detaljer.)

 

 

Det är mest en slump att det blivit en del cupcakes på hennes pysselbord, det är inte så genomtänkt som det ser ut. Underlägget var det enda i rosa som jag hittade. Muffinsformarna i porslin fyndade jag från någon katalog för några euro styck och de är bra att förvara t.ex. små pärlor i. Golvlampan är en gammal Ikea-lampa som hängt med från förra lägenheten. Egentligen har jag tänkt byta ut skärmen till någon färggrannare, men det har inte blivit av.

 

0 gillar
Barnrum Pyssel

Du Kanske Också Gillar

6 Kommentarer

 • Reply
  Frida
  13 maj, 2012 at 23:17

  papperskorgen är verkligen helt fantastisk!

 • Reply
  Ann-Christine
  15 maj, 2012 at 10:27

  Snyggt och prydligt!
  Här borde jag ta itu med lillebrors rum, det är ett enda kaos av grejer och småprylar…. puh!

  • Reply
   Anna-Lena
   15 maj, 2012 at 10:28

   Jag fick nog städa ordentligt inför fotograferingen, det är inte länge det hålls så där prydligt 🙂 Pärlor, klistermärken, pennor och papper brukar täcka det mesta av skrivbordet i vanliga fall.

 • Reply
  Linda
  15 maj, 2012 at 19:32

  Vilken fin pysselhörna! Papperskorgen blev ju en favorit direkt!

  Kram Linda

 • Reply
  Anne
  1 juli, 2014 at 19:15

  Hej undrar vart den underbara papperskorgen kommer ifrån? Min dotter önskar sig en i födelsedags present om 2v o den skulle passa perfekt i hennes rum 🙂 Tacksam för svar snarast! Mvh Anne

Lämna ett Svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.