Riviera Maison öppnar i Vasa

 

 

 

Imorgon 1.6 öppnar Rivièra Maison en inredningsbutik i gamla spetsfabriken i Vasa. Riviera Maison har det mesta i inredningsväg – allt från lampor och möbler till porslin och prydnadssaker. Många rottingprodukter finns i deras sortiment, som t.ex. brödkorgen jag visade i det här inlägget.

 

 

Det mesta går i vitt, beige och brunt och jag tycker att deras produkter passar lika bra i modernt inredda hem som i lantliga. De är klassiska och tidlösa i sin design. Stilfulla och lite exklusiva.

 

 

Rivièra Maison är ett holländskt företag som har egna butiker runt om i världen, men man kan även hitta deras produkter hos olika återförsäljare. 1997 öppnades den första konceptbutiken i Nederländerna.

 

 

Butiken i Vasa finns på Gerbyvägen 24-28 och öppnar kl. 10 imorgon.

 

Bilder: Rivièra Maisons hemsida

0 gillar
Inredningsbutiker

Du Kanske Också Gillar

8 Kommentarer

 • Reply
  Anna / Sand's Drömmar
  31 maj, 2012 at 14:12

  Nja, kan nog inte hålla med om att de passar i ett modernt hem. Jag tycker de är så lantliga och franskinspirerade som något kan bli. Och lika bra det – borde införa köpstopp åt mig själv efter all klädshopping denna vår :/

  • Reply
   Anna-Lena
   31 maj, 2012 at 14:28

   Jag tycker inte möblerna är speciellt lantliga, utan kanske lite mer åt New England-hållet i så fall. Jag tänkte främst på t.ex. tallrikar, glas och prylar, de tycker jag är mer stilrena och passar bra även i moderna hem.

 • Reply
  alegni
  31 maj, 2012 at 15:44

  jag tänkte föreslå en bloggträff där i morgon, men då ska själv laga smörgåstårtor, så det passar icke. 😉

  • Reply
   Anna-Lena
   31 maj, 2012 at 15:58

   Det hade verkligen varit en toppenidé! Synd att du inte kan, men vi hinner säkert nån annan gång 🙂

 • Reply
  Ann-Christine
  31 maj, 2012 at 19:51

  Har alltid gillat deras bilder och produkter.
  Men visst är grejerna exklusiva – det är inte vem som helst som har råd att rusta sitt hem med RM…

  • Reply
   Anna-Lena
   31 maj, 2012 at 19:53

   Jag sa just här hemma att om jag hade obegränsat med pengar skulle jag inreda nästan enbart med RM…men nu lär det ju inte bli aktuellt, så jag får nöja mig med några mindre prylar.

 • Reply
  Josefine
  31 maj, 2012 at 22:27

  Oj det hade jag totalt missat. Kul med lite mera inredning i denna stad! 🙂

  • Reply
   Anna-Lena
   31 maj, 2012 at 22:33

   Ja, visst är det! 🙂

Lämna ett Svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.