Välj ett väggord

 

Det har inte riktigt funnits tid att blogga den här veckan eftersom det är mycket annat skoj på gång. Och nu kommer det att bli tyst i bloggen igen i några dagar och under tiden tänkte jag att ni ska få bestämma en sak åt mig. Jag har nämligen länge funderat på att sätta upp ett väggord på ändan av köksinredningen, där ovanför pallen som ni ser längst ner i bild.

 

 

Jag har hittat tre väggord som jag eventuellt kan tänka mig, men jag har sådan beslutsångest. Jag har frågat min man och t.o.m. sagt att han fritt får välja vilket han tycker är snyggast, men inte ens han kom fram till något beslut. Så nu är det upp till er läsare att avgöra frågan.

 

 

Jag kommer att beställa väggordet i mörkbrun färg så ni får bortse från att två av dem är svarta på bilden. Här kommer alternativen ni kan välja mellan.

 

 

Så vilket ska jag välja? Rösta på nr 1, 2 eller 3 här nedanför och klicka sedan på “vote”. Om ni vill får ni gärna motivera ert val genom att lämna en kommentar också!

[poll id=”2″]

 

Och ja, jag lovar att beställa det väggord som får flest röster!

 

Bilder på väggord lånade från: Walldecor, Wallstyle och Rauhanranta

0 gillar
Kök Omröstning Väggord

Du Kanske Också Gillar

14 Kommentarer

 • Reply
  Christina
  16 maj, 2012 at 22:01

  Tvåan föll mig mest i smaken. Det berodde nog kanske mest på den rundade stilen på kitchen

 • Reply
  Sophie
  16 maj, 2012 at 22:07

  Trean är lite för simpel tycker jag, ettan kändes lite trist, så det blev nr.2 för min del!

 • Reply
  Ann-Christine
  16 maj, 2012 at 22:09

  Du har sååå fint kök!!
  Men – om det var jag, så skulle jag istället placera väggordet på väggen där ovanför väggskåpen! 😉

  • Reply
   Anna-Lena
   16 maj, 2012 at 22:12

   Ja, det funderade jag på också, men jag vet inte…tycker på nåt sätt att det är den tomma ytan nertill som stör mig mest. Dessutom är övre skåpet mycket smalare så jag tror kanske inte det ryms något väggord där. Men jag lovar att prova båda alternativen sen när jag har fått hem väggordet! 🙂

 • Reply
  Fru Tallund
  16 maj, 2012 at 22:12

  Jag är kanske töntig, men jag börjar vara ganska trött på alla Chateu:er och årtal som egentligen inte betyder nåt. Men det är ju inte jag som ska titta på det 🙂 Märkte ändå då jag röstat att det franska fått minst röster.

  • Reply
   Anna-Lena
   16 maj, 2012 at 22:14

   Jo, du har kanske rätt i det att det börjar vara lite uttjatat.

 • Reply
  Camilla
  16 maj, 2012 at 22:21

  Nummer två föll mig mest i smaken 🙂 Gillar också trean men den rundade stilen på tvåan avgjorde mitt val.

 • Reply
  alegni
  16 maj, 2012 at 22:36

  TVÅAN helt klart!

 • Reply
  Seralias Stuga
  16 maj, 2012 at 22:48

  Tvåan, de är så mycket du! Glad, pigg och lite humor också! 😉

 • Reply
  Alicia
  17 maj, 2012 at 00:01

  Personligen dras jag som en magnet till franska texter, men här röstade jag på alternativ 2. Snygg stil och ett budskap med konkret innehåll!

 • Reply
  Carola
  17 maj, 2012 at 12:57

  Röstade på tvåan – tycker den passar med den övriga stilen i köket ert! Börjar också bli lite trött på alla dessa meningslösa Chateau-texter….fast dom e snygga oxå 🙂

 • Reply
  Liliana
  18 maj, 2012 at 17:52

  Beautiful interiors! ;D

 • Reply
  Josefine
  18 maj, 2012 at 18:41

  Jag gillar ju kronor i inredningen och därför röstade jag lätt på ettan 😉 ha en skön helg! Kram

 • Reply
  En silverkantad vardag
  19 maj, 2012 at 08:11

  Om texten skulle placeras på högre nivå och mer synlig skulle jag välja tvåan eller trean, men nu röstar jag på ettan 🙂

Lämna ett Svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.